default-image

Μέχρι με τις 30/6 στη Ρεάλ ο Μουρίνιο

Ποδόσφαιρο
Μέχρι με τις 30/6 στη Ρεάλ ο Μουρίνιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο  Ζοσέ Μουρίνιο θα βρίσκεται στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι της 30 Ιουνίου και ο εντός έδρας αγώνας με την Οσασούνα (1/6) θα είναι το τελευταίο του ματς με την «Βασίλισσα».

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ο Μουρίνιο ήρθε σε συμφωνία με τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, για κοινή λύση της συνεργασίας τους στο τέλος της σεζόν χωρίς καμία από τις δύο πλευρές να έχει οποιαδήποτε οικονομική αξίωση.

Αυτό διευκολύνει ακόμα περισσότερο την επιστροφή του «Special One» στην Τσέλσι, διότι ο Αμπράμοβιτς φέρεται να μην είχε σκοπό να πληρώσει την Ρεάλ για να φέρει τον Μουρίνιο στο Λονδίνο.

Μετά την ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης στον τελικό του Copa Del Rey (17/5), πολλά δημοσιεύματα έκαναν λόγω για εσπευσμένη αποχώρηση του Πορτογάλου τεχνικού από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης και έχριζαν αντικατάσταση του για τα τελευταία παιχνίδια της σεζόν τον Αλμπέρτο Ντορίλ, προπονητή της δεύτερης ομάδας.Ο Πέρεθ όμως με τον Μουρίνιο αποφάσισαν να κρατήσουν την συνεργασία τους μέχρι της 30 Ιουνίου με σκοπό κιόλας να «κοπάσουν» κάπως τα «πνεύματα».

Ο 50χρονος μπορεί να μην έχει αποχωρήσει από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» αλλά ο Κάρλο Αντσελότι φαίνεται πως είναι ήδη «καθοδον». Μετά από την συνάντηση που είχε χθες (19/5) ο Ιταλός τεχνικός με την διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν και τις δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της ομάδας Λεονάρντο, ότι τους ζήτησε να πάει στην Ρεάλ, ο ίδιος δήλωσε : «Επιθυμία μου είναι να φύγω. Υπάρχουν αρκετές προτάσεις και η Ρεάλ είναι μια από αυτές».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News