Αθλητισμός

Απάντησε ο Βύζας στην Καλλιθέα

Την απάντησή του στην ανακοίνωση της Καλλιθέας και την άποψη πως δεν έχει να απολογηθεί για κάτι, γνωστοποίησε σε δική του ανακοίνωση ο Βύζαντας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δεν θα μπούμε στη διαδικασία ανταλλαγής ανακοινώσεων με την ΠΑΕ Καλλιθέα διότι δεν έχουμε να απολογηθούμε για τίποτα σε κανέναν. Αντιθέτως, προξενεί εντύπωση η καθιέρωση πλέον τέτοιων ανακοινώσεων μετά από μη νικηφόρα εκτός έδρας αποτελέσματα για το σωματείο αυτό.

Εμείς θα σταθούμε στο γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα έχουμε αντιμετωπίσει συμπεριφορές περίεργες στα παιχνίδια που δίνουμε από αντιπάλους και διαιτησία σαν να μην έχουμε ως ομάδα δικαίωμα στις νίκες. Π.χ. στο χθεσινό παιχνίδι αντικείμενο συζήτησης θα έπρεπε να είναι η διαιτησία 30-70 και το 4 μέτρων offside στο γκολ της Καλλιθέας.

Στο παιχνίδι με τον Φωκικό φτάσαμε να κερδίσουμε με 1-0 στο τέλος του αγώνα, διότι νωρίτερα μας αρνηθήκανε πεντακάθαρο πέναλτι (το πρώτο σε 2 έτη) και αποβολή του αμυντικού, ενώ μας ακυρώθηκε και πεντακάθαρο γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Και στο τέλος βέβαια παρακολουθήσαμε με έκπληξη τις δηλώσεις του παραπονούμενου (!!!) για τη διαιτησία προέδρου του Φωκικού, κου Παπαδημητρίου. Και αν αυτά τα είδαν μόνο όσοι ήταν στο γήπεδο, όλη η Ελλάδα είδε δια μέσου τηλεοπτικής εκπομπής το φαιδρό πέναλτι με το οποίο ηττηθήκαμε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα στην Δράμα με την τοπική Δόξα.

Παρόλα αυτά εμείς αφήσαμε για άλλους τις ανακοινώσεις και ασχοληθήκαμε μόνο με την ομάδα μας όπως κάνουμε από την αρχή της χρονιάς. Αυτό δεν θα έπρεπε από κάποιους να εκλαμβάνεται ως αδυναμία».

Σχόλια