default-image

Ρίχνει τους τόνους στον ΟΑΧ ο Σεροπιάν

Αθλητισμός
Ρίχνει τους τόνους στον ΟΑΧ ο Σεροπιάν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τους τόνους θέλησε να ρίξει ο προπονητής των Χανίων, Μουράτ Σεροπιάν, μετά τη νίκη επί του Πανηλειακού και να επιστήσει την προσοχή στους παίκτες του για το τελευταίο ματς, στο οποίο η ομάδα του χρειάζεται τη νίκη, για να ανέβει στη Football League.

«Ήρθαμε στον Πύργο να δώσουμε ένα παιχνίδι ...ρώσικη ρουλέτα, και βέβαια πολύ δύσκολο. Αυτά τα ματς, δεν κρίνονται κυρίως στην ικανότητα, αλλά κυρίως κρίνονται, στο άγχος, στην τύχη, και στη λεπτομέρεια. Αυτή τη φορά, αυτά τα στοιχεία ήταν με το μέρος μας. Να είναι καλά, γερός και δυνατός, ο Λευτέρης Ψυχουντάκης, ένας πολύ σημαντικός παίκτης για μας.

Δεν τελείωσε τίποτα, μένει μια αγωνιστική, και για μας είναι όλα ανοιχτά. Έχω δει φέτος πολλά ανάποδα αποτελέσματα, για να μην τα πω περίεργα, και γίνει αντικείμενο σχολιασμού... Εμείς θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε και στο τελευταίο ματς, και να είμαστε εντάξει με τους εαυτούς μας. Συγχαρητήρια στον Πανηλειακό. Και για τη φιλοξενία του. Αλλά και για το παιχνίδι που έπαιξε, κάνοντας τη δική του προσπάθεια για τη νίκη. Εύχομαι να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται, κι αν είναι δυνατόν, να ανέβει κι αυτός», ήταν τα λόγια του Μουράτ Σεροπιάν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News