default-image

Ενισχύεται η... ομάδα Μελισσανίδη

Ποδόσφαιρο
Ενισχύεται η... ομάδα Μελισσανίδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H προσπάθεια του Δημήτρη Μελισσανίδη για τη διοίκηση της ΑΕΚ αλλά και την κατασκευή του γηπέδου ενισχύεται  με οικονομικά επιφανείς ανθρώπους .

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν θα είναι μόνος του στην προσπάθεια να ξανακάνει την ΑΕΚ μεγάλη, αφού με συντονισμένες κινήσεις έχει καταφέρει να έρθει σε συμφωνία με ανθρώπους που θα αποτελέσουν στηρίγματά του τόσο στη διοίκηση της ομάδας, όσο και στην υπόθεση της κατασκευής του γηπέδου.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», ο «τίγρης» έχει δώσει τα χέρια με δύο οικονομικά (και όχι μόνο) ισχυρούς ανθρώπους για το νέο διοικητικό σχήμα της ΑΕΚ. Πρόκειται για τον Πέτρο Χριστοδούλου, αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας και από το Φεβρουάριο του 2010 επικεφαλής του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους, με πλούσια δράση και μεγάλη καριέρα στις διεθνείς χρηματαγορές, αλλά και τον Απόστολο Πουλοβασίλη. Ο τελευταίος είναι επικεφαλής Ανατολικής Μεσογείου και Αδριατικής του παγκόσμιου ομίλου «Lloyd's Register».

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα στελεχώσει και με άλλους ισχυρούς ανθρώπους το διοικητικό συμβούλιο της ΑΕΚ, με γνώμονα όχι ασφαλώς την τρίτη κατηγορία, αλλά ένα σχήμα που θα αρμόζει σε μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει σύντομα και πάλι στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η προσπάθεια  για το γήπεδο

Τρεις ακόμη επιφανείς φίλοι της ΑΕΚ θα στηρίξουν οικονομικά την προσπάθεια κατασκευής του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στο τιμ των Μελισσανίδη, Χατζηϊωάννου, Παππά και Γκούμα ήρθαν να προστεθούν οι εφοπλιστές Βασίλης και Γιάννης Σαραντίτης, αλλά και ο Γιώργος Δαλακούρας. Εκφράζεται η βεβαιότητα πως με ένα τόσο ισχυρό τιμ δεν θα υπάρξει το παραμικρό εμπόδιο για την ταχύτερη δυνατή κατασκευή του γηπέδου. Οι εξελίξεις θα δρομολογηθούν μετά τις εκλογές της Ερασιτεχνικής και τα έργα θα αρχίσουν μέσα στο 2013, ώστε να έχουν ολοκληρωθεί πριν την έναρξη της σεζόν 2015/16.

Στο μεταξύ, 18 ή 19 άτομα θα έχει το ψηφοδέλτιο που θα έχει τη στήριξη του Δημήτρη Μελισσανίδη στις εκλογές της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Επικεφαλής θα είναι ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος και Αλέξης Αλεξίου, ενώ όλα τα υπόλοιπα μέλη θα είναι της εμπιστοσύνης του «τίγρη».

Τέλος, σήμερα θα προχωρήσουν μετά από συνάντηση στα Σπάτα τις διαδικασίες εκκαθάρισης στην ΠΑΕ οι Δημητρέλος, Αλεξίου, Βαλασόπουλος και Γρηγορίου, ώστε μετά την επικύρωση από τη γενική συνέλευση της 7ης Ιουνίου οι διαδικασίες να είναι ταχύτατες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News