default-image

Υπερήφανος για την άνοδο ο Ανυφαντάκης

Αθλητισμός
Υπερήφανος για την άνοδο ο Ανυφαντάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περήφανος που η Επισκοπή πέτυχε τον στόχο της ανόδου στη Football League εμφανίστηκε μετά τη νίκη επί της Κορίνθου ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Ανυφαντάκης.

«Είχα πει και τις προηγούμενες ημέρες, πως για μένα αυτό ήταν το κρισιμότερο παιχνίδι του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου. Έρχεται μια επόμενη ημέρα που πιστεύω ότι θα οδηγήσει σε αυτό που θέλουμε όλοι, στην άνοδο του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου. Η Επισκοπή είναι μια ομάδα με αρχές και αξίες, που αγγίζει όλο το νομό Ρεθύμνου. Οι Πισκοπιανοί θα πρέπει να είναι περήφανοι για την ομάδα τους, οι Ρεθυμνιώτες θα πρέπει να είναι υπερήφανοι για αυτή την ομάδα που ανεβαίνει κατηγορία μετά από τόσα χρόνια, γνωρίζοντας στις δυσκολίες που υπάρχουν στο ποδόσφαιρο από εδώ και πέρα.

Η επόμενη ημέρα για τον σύλλογο έχει πολύ δουλειά, μιας και αλλάζει επίπεδο. Από προχθές είμαστε όλοι εδώ, οι προπονητές, το τιμ και δοκιμάζουμε νέα παιδιά, γιατί αυτόματα δημιουργείται μια ομάδα Νέων και είναι κάτι πολύ σημαντικό. Αυτή η άνοδος δυναμώνει πολύ και την δουλειά που γίνεται από πίσω. Συγχαρητήρια και σε όλους τους παίκτες, σε όλα τα παιδιά που στήριξαν αυτή την ομάδα, στους προπονητές, στους υπαλλήλους σε όλο το προσωπικό. Αλλά πάνω από όλα ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε δύο οικογένειες.

Στην οικογένεια του προέδρου μας, που μας δίνει την δυνατότητα σαν Ρεθυμνιώτες να ξαναγευτούμε το Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο σε επαγγελματικό επίπεδο, μέσα από μια διαδικασία που έχει πολλές αρχές και αξίες, με πολύ μεγάλο σεβασμό, ήθος και πάνω από όλα πολύ αγάπη για τον συνάνθρωπο. Και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε αυτή την οικογένεια που έχει βοηθήσει κοινωνικά, αθλητικά και σε όλους τους τομείς όχι μόνο τον τόπο της, αλλά όλη την Κρήτη, όλη την Ελλάδα, την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Οι Ρεθυμνιώτες θα πρέπει να είναι περήφανοι που η Επισκοπή είναι πλέον στην Β’ Εθνική κατηγορία», ήταν τα λόγια του Κώστα Ανυφαντάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News