Αθλητισμός

Καλλιθέα: "Βίασαν το ποδόσφαιρο στα Μέγαρα"

Απίστευτες καταγγελίες από την Καλλιθέα, η οποία σε ανακοίνωση που εξέδωσε υποστήριξε ότι οι άνθρωποί της δέχτηκαν ακόμα και απειλές για τη ζωή τους σε περίπτωση που δεν χάσουν το παιχνίδι στην αναμέτρηση με τον Βύζαντα Μεγάρων.

Ο αθηναϊκός σύλλογος με ανακοίνωσή του κάνει λόγο για "βιασμό του ποδοσφαίρου", αλλά και τρομοκρατίας από μέρους των γηπεδούχων, με την ανοχή μάλιστα της αστυνομίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Καλλιθέας:

"Σήμερα στο Εθνικό Στάδιο Μεγάρων, το ελληνικό ποδόσφαιρο γνώρισε μια από τις πιο μαύρες μέρες του.

Στον κεκλεισμένων των θυρών αγώνα της ομάδας μας με τον Βύζαντα, τουλάχιστον εξακόσια άτομα, με την ανοχή της αστυνομικής δύναμης, προπηλάκισαν, απείλησαν και εκβίασαν την ομάδα μας για να χάσει. Εκατοντάδες άτομα με την επωδό "δεν θα φύγετε ζωντανοί αν δεν χάσετε", βίασαν το ποδόσφαιρο.

Είναι θλιβερό το 2013 να γυρίσουμε 40 χρόνια πίσω. Αυτό το ποδόσφαιρο δεν το θέλουμε και θα αγωνισθούμε να το αλλάξουμε. Αυτοί που μεθόδευσαν και οργάνωσαν τα σημερινά έκτροπα θα πρέπει να καταλάβουν επιτέλους πως ποδόσφαιρο και τρομοκρατία είναι έννοιες ασύμβατες.

Αύριο η ομάδα μας θα καταγγείλει τα όσα συνέβησαν σήμερα το απόγευμα στα Μέγαρα σε όλους τους αρμόδιους φορείς και οι υπεύθυνοι και υπαίτιοι θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των πράξεών τους".

Σχόλια