default-image

Παναχαϊκή-Εργοτέλης 1-3 (ΤΕΛΙΚΟ)

Ποδόσφαιρο
Παναχαϊκή-Εργοτέλης 1-3 (ΤΕΛΙΚΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώθηκε το κρίσιμο ματς Παναχαϊκή-Εργοτέλης στην Πάτρα, με τον Εργοτέλη να σημειώνει και τρίτο γκολ, με τον Βαλάντη Κοζορώνη στο 74 να στέλνει με εκπληκτικό σουτ στα δίχτυα και να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του με 1-3, σφραγίζοντας τη μεγάλη νίκη.

Προηγήθηκαν στο 41' οι Πατρινοί με σκόρερ τον Βασιλαντωνόπουλο, μετά από μια περιπετειώδης φάση. Με τη σέντρα ο Εργοτέλης βγήκε στην επίθεση και με κοντινό σουτ του Ρομάνο ισοφάρισε 1-1.

Ενώ στο 43' ο Βερπακόφσκις κέρδισε πέναλτι από τον Βάντερσον, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μπουχαλάκης, κάνοντας το 1-2!

Πάντως, ο Εργοτέλης είχε τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί στο 6ο λεπτό. Ο Βερπακόφσκις μετά απο πάσα του Δωματά ανατράπηκε από τον Σπίνουλα και ο διαιτητής έδωσε την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεσή του ανέλαβε ο ίδιος ο Βερπακόφσκις με τη μπάλα να κτυπά όμως στο οριζόντιο δοκάρι και να χάνεται η μεγάλη ευκαιρία για γκολ. Να τονίσουμε πάντως ότι ο διαιτητής χάρισε την κόκκινη κάρτα στον Σπίνουλα και του έδειξε μόνο κίτρινη, παρότι ο Βέρπα όταν ανατράπηκε ήταν σε προφανή θέση για γκολ.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Η. Φυντάνης): Ανδρούτσος, Βάντερσον, Παμπόε, Σπίνουλας, Κοιλιάρας Γιάννης (56' Τέλλος), Κοιλιάρας Δημ. (75' Χοτζάϊ), Κοκκίνης, Βασιλαντωνόπουλος, Γκούρτσας, Καραμανλής, Ρεκλείτης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σ. Λαμπράκης-Β. Πλεσίτης): Αθανασίου, Πίτσος (75' Γεωργίου), Γιοβάνοβιτς, Βερπακόφσκις, Τζανακάκης (71' Κοζορώνης), Γκαντιάγκα, Χρυσοφάκης (60' Ουέλιγκτον), Μπουχαλάκης, Ρομάνο, Δωματάς, Σαρρής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News