default-image

Και τα... εκτός στο Ελληνικό η ΑΕΚ;

Ποδόσφαιρο
Και τα... εκτός στο Ελληνικό η ΑΕΚ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο η ΑΕΚ να παίζει σχεδόν μονίμως… γηπεδούχος την ερχόμενη σεζόν στην τρίτη κατηγορία.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ» πολλές ομάδες της κατηγορίας σκέφτονται σοβαρά την επόμενη περίοδο να αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ στο Ελληνικό ακόμη κι όταν στο πρόγραμμα δεν θα είναι γηπεδούχος η «Ένωση».

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τα οικονομικά οφέλη που μπορούν να έχουν από μία τέτοια παραχώρηση, καθώς δεδομένα η ΑΕΚ θα έχει πολύ κόσμο στους αγώνες της στο πρωτάθλημα και τα έσοδα που μπορούν να αποκομίσουν οι αντίπαλοί της από τα εισιτήρια είναι ένα πολύ καλό κίνητρο. Μάλιστα ήδη ακούγεται πως αρκετές ομάδες θέλουν να δηλώσουν ως δεύτερη έδρα τους το γήπεδο του Ελληνικού!

Ήδη έχουν κινηθεί οι διαδικασίες για να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις στο γήπεδο του Ελληνικού, ώστε να παραπέμπει σε πραγματική έδρα της ΑΕΚ μέχρι να επιστρέψει στο φυσικό της χώρο και να μπει στο νέο της γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι κιτρινόμαυροι τόνοι και η αύξηση της χωρητικότητας σε 20-22 χιλιάδες θέσεις είναι βασικά μελήματα του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Στο μεταξύ, η ΑΕΚ θα συνεχίσει να προπονείται στα Σπάτα, ωστόσο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς διαπίστωσε πως ο αγωνιστικός χώρος είναι σε κακή κατάσταση και εισηγήθηκε την αντικατάστασή τους. Το πιθανότερο είναι τα γραφεία της ΠΑΕ να μεταφερθούν από τα Σπάτα στο Ελληνικό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News