default-image

Επιτυχίες των σκακιστών του "Ηράκλειο"

Αθλητισμός
Επιτυχίες των σκακιστών του "Ηράκλειο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από 6 ως 11 Μαΐου διεξήχθη στο ξενοδοχείο Αστόρια το 8ο τουρνουά Σ.Ο.Η. και για μια ακόμα φορά οι σκακιστές του Ηράκλειο Ο.Α.Α. βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις τις τελικής κατάταξης.

Στον Β' Όμιλο (ως 14 ετών) που έπαιξαν 54 νεαροί σκακιστές ο Αλέξανδρος Τσέλος τερμάτισε στην 2η θέση της γενικής κατάταξης και πήρε την 1η θέση στην κατηγορία ως 12 ετών, η Όλγα Λαντζουράκη τερμάτισε στην 5η θέση της γενικής κατάταξης και πήρε την 1η θέση στα κορίτσια, η Στέλλα Φοινικιανάκη τερμάτισε στην 6η θέση της γενικής κατάταξης και πήρε την 1η θέση στα κορίτσια ως 8 ετών, ο Νίκος Κόρογλου πήρε την 2η θέση στην κατηγορία ως 8 ετών και καλή προσπάθεια έκανε και ο μικρός Στέλιος Μαλλιαράκης που βρέθηκε κοντά στα μετάλλια.

Στον Α' όμιλο «των ισχυρών» ο Τίμης Λυριντζάκης τερμάτισε στην 2η θέση. Στον ίδιο όμιλο συμμετείχαν και οι Μάνος Λαντζουράκης, Γιάννης Κυριακάκης, Σίμος Φακίδης Αδάμ Δοριάκης, Παύλος Ηλιάκης, Γιάννης Στειακάκης καθώς και οι μικροί Αριστοτέλης Τσέλος και Γιώργος Παπιδάκης αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες για την μελλοντική εξέλιξή τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News