default-image

Στη Serie A ο Μόρας

Ποδόσφαιρο
Στη Serie A ο Μόρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έτοιμος να αγωνιστεί στη Serie A με τρίτη διαφορετική ομάδα είναι πλέον ο Βαγγέλης Μόρας! Μετά τις Μπολόνια και Τσεζένα, ο Έλληνας αμυντικός πανηγυρίζει την άνοδο με τη φανέλα της Βερόνα, η οποία επιστρέφει για πρώτη φορά μετά το 2002.

Η τελευταία αγωνιστική της Serie B ήταν θρίλερ καθώς η 1η Σασουόλο υποδεχόταν την 3η Λιβόρνο και η 2η Βερόνα την 4η Έμπολι. Οι Σασουόλο και Βερόνα, οι δύο πρώτες της βαθμολογίας δηλαδή, ήθελαν από μία ισοπαλία για να ανέβουν απευθείας στη Serie A και τελικά τα κατάφεραν μια χαρά.

Οι Βερονέζοι κράτησαν στο 0-0 την Έμπολι ενώ η πρωτοπόρος Σασουόλο αν και έμεινε με 9 παίκτες τελικά νίκησε με 1-0 την Λιβόρνο, που με τη σειρά της είχε μείνει με 10, χάρη σε γκολ του Μισιρόλι στο... 96!

Έτσι, Σασουόλο -για πρώτη φορά στην ιστορία της- και Βερόνα εξασφάλισαν απευθείας την άνοδο ενώ για την 3η θέση θα γίνουν πλέι οφ ανάμεσα σε Λιβόρνο, Έμπολι, Νοβάρα και Μπρέσια.

Από εκεί και πέρα, η αδιάφορη Τσιταντέλα με γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο νίκησε την Άσκολι με 1-0 και την... υποβίβασε!

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News