default-image

Ανανέωσε ο Κουτσόπουλος με Πανθρακικό

Ποδόσφαιρο
Ανανέωσε ο Κουτσόπουλος με Πανθρακικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Δημήτρης Κουτσόπουλος άνοιξε την αυλαία των ανανεώσεων για τον Πανθρακικό καθώς θα φορά τη φανέλα της ομάδας και την επόμενη σεζόν.

Ο 35χρονος τερματοφύλακας θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας της Κομοτηνής για 4η συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μία συμφωνία που ουσιαστικά επικυρώθηκε χθες στην επομένη της ολοκλήρωσης των αγωνιστικών υποχρεώσεων με το φιλικό παιχνίδι με τον Άρη. Το δεύτερο και τελευταίο υπό το βλέμμα του Άκη Μάντζιου, μετά από το πρώτο με τον Οδυσσέα Κορδελιού το περασμένο Σάββατο.

Πλέον ο 43χρονος τεχνικός έχοντας επιστρέψει στην Αθήνα θα συνεχίσει τον σχεδιασμό του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου της ομάδας της Κομοτηνής.

Εκτός πάντως του 35χρονου Καρδιτσιώτη, για την επισημοποίηση της παραμονής του οποίου απομένει μόνο η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ, είναι πολύ πιθανό να παραμείνει στο ρόστερ του Πανθρακικού και ο βασικός παρτενέρ του Σπύρος Βρονταράς.

Ακόμη η διοίκηση της ΠΑΕ Πανθρακικός έχει μιλήσει με τον Κατερινιώτη αμυντικό Δημήτρη Σκλιοπίδη με τις δύο πλευρές να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία ενώ πρόθεσή της και του Μάντζιου είναι η διατήρηση σίγουρα δύο ακόμη ποδοσφαιριστών της αμυντικής γραμμής.

Των Σαρακατσάνου, ώστε να απομένει η εύρεση μόνο του παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας μετά από την ολοκλήρωση του δανεισμού του Σοφιάν Σερφά από την Ομόνοια, Χρήστου και Κάστσελαν την στιγμή που δύσκολα θα παραμείνουνε οι Μουνάφο και Λουσέρο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News