Αθλητισμός

Παπάζογλου: "Ο ΟΦΗ με ανέδειξε"

Ο Θανάσης Παπάζογλου είχε μία εκπληκτική χρονιά με τη φανέλα του ΟΦΗ και, όπως είναι λογικό, αποτελεί μεταγραφικό στόχαστρο για αρκετές ομάδες. Ήδη, όμως η κρητική ομάδα απάντησε αρνητικά σε μία από αυτές και συγκεκριμένα σε αυτή της Ντούισμπουργκ.

Ο άσος τους ΟΦΗ μίλησε για την εξαιρετική του σεζόν στην εφημερίδα Sportday  επισημαίνοντας ότι "ήταν ιδανική σεζόν! Συνδυάστηκε το συλλογικό συμφέρον με την ατομική ανέλιξη. Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια του ΟΦΗ για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και κυρίως τον κ. Μαχλά, που με ένα τηλεφώνημά του με έκανε να αισθανθώ σημαντικός και με έκανε να πάρω το αεροπλάνο για το Ηράκλειο".

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Θανάση Παπάζογλου:

Κοινώς, το μυστικό της φετινής παραγωγικής χρονιάς ήταν απόρροια εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό σου; Μην ξεχνάς ότι είχε προηγηθεί μία τριετία στην αφάνεια στον ΠΑΟΚ.

"Έχεις δίκιο. Η συνεργασία μου με τον ΠΑΟΚ δεν εξελίχθηκε ομαλά. Ήμουν και εγώ μέρος του... λάθους. Καταλογίζω πράγματα και στον εαυτό μου. Το θέμα όμως δεν είναι το χθες, αλλά το σήμερα. Ο ΟΦΗ μέσα και από την προσωπική δουλειά με ανέδειξε. Βγήκα δυνατός από τη φετινή εμπειρία, γέμισα με αυτοπεποίθηση. Ψυχολογία και ποδόσφαιρο είναι δύο έννοιες αλληλένδετες. Εγώ τις συνδύασα φέτος. Κακά τα ψέματα, φέτος, θυμήθηκα τον... Θανάση!"

Ντούισμπουργκ. Γράφτηκε, ακούστηκε, ειπώθηκε πως η ομάδα σου απέρριψε πρότασής της 150.000 ευρώ; Τι συνέβη τελικά;

"Το ενδιαφέρον της Ντούισμπουργκ δεν είναι τωρινό, αλλά από τον περασμένο Ιανουάριο. Απλώς τώρα επισημοποιήθηκε. Για τα ποσά δεν έχω ιδέα, είναι ένα θέμα που το χειρίζεται αποκλειστικά ο εκπρόσωπός μου (σ.σ.: Πασχάλης Τουντούρης)".

Αν προέκυπτε θέμα μεταγραφής σου ποιο πρωτάθλημα θεωρείς ότι θα σου ταίριαζε περισσότερο: Αγγλία εξαιτίας και σωματικών προσόντων, Γερμανία που ήδη "παίζει" το όνομά σου ή κάπου αλλού;

"Από μικρό παιδί δεν έχανα αγγλικό αγώνα. Οπότε η απάντηση είναι εύλογη... Το θέμα δεν είναι τι μου ταιριάζει ή ακριβώς τι θέλω, αλλά από πού θα έρθει η πρόταση και το timing ώστε να λάβω τη σωστή απόφαση".

Κεφάλαιο Εθνική Ελλάδας. Πιστεύεις ότι η φετινή σου χρονιά μπορεί να «σφηνώσει» το όνομά σου στο μυαλό του Φερνάντο Σάντος;

"Ο κ. Σάντος είναι κάτι παραπάνω από δημοκρατικός και αξιοκρατικός στις επιλογές του. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι εδώ και τρία χρόνια που είναι στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας έχουν κληθεί τουλάχιστον 30 καινούργια παιδιά! Ο ίδιος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα αν αξίζω να έχω μία θέση. Είναι όνειρο ζωής για μένα. Μέχρι τότε, όμως, εκείνο που με ενδιαφέρει είναι να μη σηκώνω κεφάλι και να δουλεύω".

Σχόλια