default-image

Πλήρως αποτυχημένη χρονιά για τη Ρεάλ Μαδρίτης

Ποδόσφαιρο
Πλήρως αποτυχημένη χρονιά για τη Ρεάλ Μαδρίτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς τίτλο ολοκλήρωσε τη χρονιά ο Ρεάλ Μαδρίτης καθώς στον χθεσινό τελικό του ισπανικού Κυπέλλου ηττήθηκε μέσα στο «Μπερναμπέου» με 1-2 από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Προηγήθηκε η "βασίλισσα" με τον Κριστιάνο, είχε τρία δοκάρια(!), είχε κλασικές ευκαιρίες, όμως τα γκολ των Ντιέγκο Κόστα και Μιράντα χάρισαν το 10ο Κύπελλο στους "ροχιμπλάνκος".

Αμέσως μετά τον τελικό οι δρόμοι της Μαδρίτης γέμισαν από φίλους της Ατλέτικο, οι οποίοι μετά από 14 χρόνια πανηγύρισαν νίκη επί της Ρεάλ μέσα στην έδρα της και μάλιστα σε τελικό Κυπέλλου.

Η πόλη έμοιαζε διχασμένη αν και οι περισσότεροι κυκλοφορούσαν με θλιμμένα πρόσωπα καθώς ήταν φίλοι της Ρεάλ.

Χιλιάδες φίλοι των «ροχιμπλάνκος» από την άλλη πανηγύρισαν μέχρι τις πρώτες ώρες του Σαββάτου το 2-1 επί της «βασίλισσας» με επίκεντρο το άγαλμα του Ποσειδώνα. Ο κόσμος, άλλοι που ήταν από νωρίς στο σημείο και παρακολουθούσαν σε καφετέριες ή εστιατόρια τον τελικό κι άλλοι που κατέφθασαν από το "Μπερναμπέου", αποθέωσε τον προπονητή της ομάδας Ντιέγκο Σιμεόνε. Δεν έλειψαν, όμως, και τα ειρωνικά συνθήματα για τον Ζοσέ Μουρίνιο. "Μουρίνιο, μείνε", φώναζαν οπαδοί της Ατλέτικο για τον Πορτογάλο προπονητή.

To πάρτι θα συνεχιστεί σήμερα το απόγευμα από το «Βιθέντε Καλντερόν» και με περιοδεία σε κεντρικά σημεία της πόλης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News