default-image

Λέει αντίο στη Φούλαμ ο Καραγκούνης

Αθλητισμός
Λέει αντίο στη Φούλαμ ο Καραγκούνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Κυριακή ο Γιώργος Καραγκούνης θα δώσει πιθανότατα το τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα της Φούλαμ.

Αυτό υποστήριξε σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του παίκτη, Πασχάλης Τουντούρης, ανοίγοντας όπως είναι λογικό την όρεξη των ανθρώπων του Παναθηναϊκού.

Ο 36χρονος μέσος δεν θα συνεχίσει στους Λονδρέζους και όπως τόνισε ο μάνατζέρ του: «Θα εξετάσει όλες τις προτάσεις και θα έχει την ευκαιρία να μείνει στην Αγγλία». Επιπλέον, ο Πασχάλης Τουντούρης δήλωσε: «Το πιο πιθανό είναι να αγωνιστεί για τελευταία φορά ο Γιώργος την Κυριακή. Είχε μια εξαιρετική σεζόν και η Πρέμιερ ήταν τρομερή εμπειρία για τον ίδιο. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι περισσότερο για το ζήτημα, αλλά το αποτέλεσμα είναι πως θα αποχωρήσει».

Από εκεί και πέρα, το θέμα δεν μπορεί παρά να συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό υπό την έννοια ότι οι «πράσινοι» έχουν ξεκαθαρίσει ότι σε περίπτωση που ο «Κάρα» αποχωρούσε από την αγγλική ομάδα, φυσικά και θα ήθελαν να επιστρέψει. Στην συνέντευξη που παραχώρησε και ο νέος τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Αναστασίου, ουσιαστικά επιβεβαιώθηκε κάτι τέτοιο και πλέον φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου να μάθουμε αν μπορεί να… ζεσταθεί ξανά το θέμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News