default-image

Νοτσερίνο: "Μας ενδιαφέρει το παιχνίδι μας"

Αθλητισμός
Νοτσερίνο: "Μας ενδιαφέρει το παιχνίδι μας"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι τα μοναδικά παιχνίδια που παρουσιάζουν βαθμολογικό ενδιαφέρον στην τελευταία αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Η Μίλαν αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Σιένα και η Φιορεντίνα παίζει στην Πεσκάρα με την τοπική ομάδα. Δύο ματς που θα κρίνουν την τρίτη ομάδα που θα πάρει εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου, με τους «ροσονέρι» να κρατούν την τύχη στα χέρια τους, καθώς βρίσκονται μπροστά από τους «βιόλα».

Ο Αντόνιο Νοτσερίνο κλήθηκε να σχολιάσει την τελευταία αγωνιστική του Καμπιονάτο και έδειξε να μην αγχώνεται για την κατάληξη της προσπάθειας της ομάδας του. «Η Μίλαν είναι μεγάλη ομάδα και έχει συνηθίσει να παίζει παιχνίδια ζωής ή θανάτου. Ένα τέτοιο μοιάζει να είναι το τελευταίο του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τη Σιένα. Αλλά όλοι μας είμαστε ήρεμοι και σίγουροι πως θα πάρουμε τη νίκη, η οποία μας χρειάζεται για να μην εξαρτόμαστε από τα αποτελέσματα των άλλων», είπε στο ιταλικό «Sky» ο διεθνής μέσος της Μίλαν.

Την ίδια ώρα, η Φιορεντίνα θα αγωνίζεται στην Πεσκάρα, ελπίζοντας σε… στραβοπάτημα της Μίλαν. «Aντίθετα εμάς δεν μας απασχολεί αυτό που θα κάνει η Φιορεντίνα. Ας κερδίσει, αρκεί να έχουμε νικήσει και εμείς. Είναι σημαντικό πως κρατάμε την τύχη στα δικά μας χέρια και δεν χρειάζεται να ελπίζουμε σε αποτυχία κάποιας άλλης ομάδας. Θεωρώ πως όλα θα πάνε καλά και θα πάρουμε το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Το αξίζουμε, εξάλλου, μετά τον καταπληκτικό δεύτερο γύρο που κάναμε», τόνισε ο Αντόνιο Νοτσερίνο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News