Αθλητισμός

Θέλει Ρομπίνιο η Ιντερνασιονάλ

Τον περασμένο Ιανουάριο βρέθηκε κοντά στο δρόμο της επιστροφής του στην πατρίδα του, αλλά τελικά έμεινε στη Μίλαν.

Ο δρόμος αυτός, όμως, φαίνεται πως… ανοίγει ξανά για τον Ρομπίνιο, μετά τις δηλώσεις που έκανε ο Γενικός Διευθυντής της Ιντερνασιονάλ του Πόρτο Αλέγκρε, Λουΐς Σέζαρ Σόουτο Ντε Μόουρα.

«Ο Ρομπίνιο αρέσει πολύ στην Ιντερνασιονάλ. Θεωρώ πως δεν θα ήταν μια… τρέλα να τον αποκτήσουμε και είμαι βέβαιος πως, μετά την ολοκλήρωση του ιταλικού πρωταθλήματος, θα κάνουμε την κίνησή μας. Δεν ξέρω αν θα καταφέρουμε να τον πάρουμε, αφού είναι πιθανό να ενδιαφερθούν και άλλες ομάδες, αλλά μια προσπάθεια θα την κάνουμε», τόνισε ο παράγοντας της βραζιλιάνικης ομάδας.

Τις προηγούμενες ημέρες κυκλοφόρησε η είδηση πως η Ιντερνασιονάλ έχει κάνει ήδη μια πρώτη, διερευνητική επαφή με τη διοίκηση της Μίλαν για τον επιθετικό των «ροσονέρι». Ο Ντε Μόουρα, ωστόσο, το διαψεύδει. «Το γεγονός πως μας αρέσει ο Ρομπίνιο δεν σημαίνει πως έχουμε καταθέσει πρόταση. Εξάλλου ο Ρομπίνιο αρέσει σε πολλούς μεγάλους συλλόγους. Δεν ξέρω πώς κυκλοφόρησαν αυτές οι φήμες. Αν η ομάδα μου προσεγγίσει τον ποδοσφαιριστή, θα το κάνει μετά από συμφωνία όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και μόνο όταν τελειώσει το πρωτάθλημα της Ιταλίας», ξεκαθάρισε ο Ντε Μόουρα.

Σχόλια