default-image

"Μάχη" για Άλτιντορ

Αθλητισμός
"Μάχη" για Άλτιντορ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το 2008 πέρασε τον Ατλαντικό για να φορέσει τη φανέλα της Βιγιαρεάλ.

Αν και ανήκε στα «κίτρινα υποβρύχια» για τρία χρόνια, δεν κατάφερε να αγωνιστεί σε περισσότερους από 10 αγώνες, καθώς δινόταν συνεχώς δανεικός. Τελικά το 2011 ο Αμερικανός Τζόζι Άλτιντορ μετακόμισε στην Ολλανδία, όπου με τα χρώματα της Άλκμαρ κατάφερε να δικαιολογήσει μέρος των εγκωμίων που είχαν ακουστεί για την αξία του στα πρώτα χρόνια της καριέρας του.

Σύμφωνα με εφημερίδες της Ανδαλουσίας, ο Άλτιντορ είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, αφού η Σεβίλλη και η Μπέτις είναι έτοιμες να καταθέσουν πρόταση στην Άλκμαρ, προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πρώτη φέρεται να έχει κινηθεί η Σεβίλλη, η οποία βλέπει πως ενδέχεται να παραχωρήσει τον Άλβαρο Νεγρέδο και αναζητά τον αντικαταστάτη του. Η Μπέτις, ωστόσο, μοιάζει πιο… αποφασισμένη, αφού η πρόταση που προτίθεται να καταθέσει θεωρείται πιο ικανοποιητική από αυτή της συμπολίτισσάς της.

Όπως και να έχει, αναμένεται να διεξαχθεί ακόμα ένα… ντέρμπι, αυτή τη φορά σε μεταγραφικό επίπεδο, ανάμεσα στις ομάδες της Σεβίλλης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News