default-image

Την... ψάχνει με Στόκερ η Γκλάντμπαχ

Αθλητισμός
Την... ψάχνει με Στόκερ η Γκλάντμπαχ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόταση στη Βασιλεία προκειμένου να αποκτήσει τον Βαλεντίν Στόκερ το ερχόμενο καλοκαίρι, φέρεται πως είναι διατεθειμένη να καταθέσει η διοίκηση της Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ.

Αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα της Βασιλείας από το 2007, όταν σε ηλικία 18 ετών υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Στα 135 παιχνίδια πρωταθλήματος που έχει αγωνιστεί έχει σημειώσει 35 γκολ, αν και καλύπτει την αριστερή πτέρυγα του κέντρου. Με συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες των εθνικών ομάδων της Ελβετίας, ο Βαλεντίν Στόκερ θεωρείται, δίκαια, ένας από τους καλύτερους παίκτες της χώρας.

Οι εμφανίσεις του Στόκερ, τόσο στο ελβετικό πρωτάθλημα, όσο και στα ευρωπαϊκά κύπελλα, έχουν κινήσει το ενδιαφέρον της Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ, η οποία, σύμφωνα με το γερμανικό «Kicker» είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση στη διοίκηση της Βασιλείας, προκειμένου να αποκτήσει τον διεθνή μέσο το καλοκαίρι.

Οικονομικές λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές, ωστόσο θεωρείται βέβαιο πως η γερμανική ομάδα προτίθεται να ικανοποιήσει τις αξιώσεις, τόσο της Βασιλείας, όσο και του ίδιου του παίκτη. Το συμβόλαιο του Στόκερ με τη Βασιλεία λήγει το 2016, κάτι που αναμένεται να αποτελέσει σημαντικό διαπραγματευτικό χαρτί στα χέρια των Ελβετών

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News