Αθλητισμός

Τέλος ο Κοβάτσεβιτς από τον Ολυμπιακό

Παρελθόν αποτελεί ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς από τις τάξεις του Ολυμπιακού καθώς, όπως ανακοίνωσε η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ οι δύο πλευρές χωρίζουν τους δρόμους τους μετά από κοινή απόφαση.

Μετά από τρία χρόνια στο πλευρό του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς αποχαιρετά τον

Ο πρόεδρος της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, ευχαρίστησε τον Σέρβο για την προσφορά του στον σύλλογο και ξεκαθάρισε πως ήταν από τους βασικούς συντελεστές για τα 3 πρωταθλήματα και τα 2 Κύπελλα, ενώ ο Ντάρκο από την πλευρά του ευχαρίστησε τους πάντες. Την θέση του Κοβάτσεβιτς θα πάρει ο Χουάνχο Λορένθο.

Η ανακοίνωση:  "Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον κ. Ντάρκο Κοβάσεβιτς και τον ευχαριστεί για τη μεγάλη προσφορά του στον σύλλογο".

Ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε σχετικά:

"Θέλω να ευχαριστήσω τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς για την προσφορά του στον σύλλογο. Ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα μου στην προσπάθεια να ξαναχτίσουμε τον Ολυμπιακό και είναι από τους βασικούς συντελεστές της επιτυχίας των τριών Πρωταθλημάτων και των δυο Κυπέλλων. Εύχομαι στον Ντάρκο, που ήταν και θα παραμείνει φίλος μου και μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού  μας, κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του".

Ο κ. Ντάρκο Κοβάσεβιτς δήλωσε σχετικά:

"Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, τον κ. Μαρινάκη, για την εμπιστοσύνη και για την ευκαιρία που μου έδωσε να δουλέψω στον μεγάλο αυτό ευρωπαϊκό σύλλογο.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ομάδας, με τους οποίους συνεργαστήκαμε άψογα αυτά τα τρία χρόνια και φυσικά τον κόσμο του Ολυμπιακού που μου δείχνει την αγάπη του, από την πρώτη μέρα που έφτασα στον Πειραιά.

Εύχομαι σε όλους ο Ολυμπιακός να συνεχίσει τις επιτυχίες και να γίνουν τα όνειρα μας πραγματικότητα".

Τη θέση του Τεχνικού Συμβούλου της Διοίκησης σε θέματα μεταγραφών αναλαμβάνει ο κύριος Χουάνχο Λορένθο.

Σχόλια