default-image

Με φιλικό αποχαιρέτησαν τη χρονιά Πανθρακικός και Άρης

Ποδόσφαιρο
Με φιλικό αποχαιρέτησαν τη χρονιά Πανθρακικός και Άρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το τελευταίο τους παιχνίδι για τη σεζόν που τελείωσε έδωσαν Πανθρακικός και Άρης, οι οποίοι ήρθαν ισόπαλοι 2-2 σε φιλικό παιχνίδι.

Οι δύο ομάδες είχανε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και πλέον αύριο ουσιαστικά ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους.

Σε ένα φιλικό παιχνίδι που έγινε για την ομάδα της Κομοτηνής και πάλι υπό το βλέμμα του νέου της τεχνικού Άκη Μάντζιου όπως και αυτό του περασμένου Σαββάτου με τον Οδυσσέα Κορδελιού.

Κι όσο για τον Άρη ο Σούλης Παπαδόπουλος φρόντισε να δώσει χρόνο συμμετοχής και πάλι στο νέο αίμα της ομάδας της Θεσσαλονίκης και μάλιστα από την βασική ενδεκάδα.

Ο Άρης ήταν αυτός που προηγήθηκε στο 7΄ με την κεφαλιά του Νταμαρλή μετά από την εκτέλεση κόρνερ του Καραγιάννη ενώ ο Πανθρακικός ισοφάρισε στο 16΄ με σουτ του Κάσελαν έξω από την περιοχή ύστερα από κόρνερ του υπό δοκιμή Ολλανδού Χέφντρααντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο στο 53΄ ο Σταυρόπουλος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Αλέξιο αλλά ο Αγγελούδης δεν μπόρεσε να κάνει το 1-2 καθώς έστειλε αρχικά την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά με νέο σουτ την έστειλε πάνω στον Αθανασιάδη.

Στο 62΄ ο Πανθρακικός όμως πήρε το προβάδισμα όταν από σέντρα του Μιχαλόπουλου ο Τζάνης έκανε το 2-1 για να απαντήσει ο Άρης στο 70΄ διαμορφώνοντας το τελικό 2-2 με πλασέ στην κίνηση του Τριανταφυλλάκου.

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Χρήστου, Μελίσσης, Καθάριος, Μίνγκας, Χέφντρααντ, Πόπτσης, Τζάνης, Αλέξιο, Κατσελάν, Σκλιοπίδης.

Άρης: Βελλίδης, Ηρακλής (75΄ Γραικός), Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Παπαζαχαρίας, Οικονομόπουλος, Παπαστεριανός (81΄ Λεμονής), Καραγιάννης (71΄ Καζναφέρης), Σταυρόπουλος (58΄ Ζήση), Τριανταφυλλάκος, Αγγελούδης (62΄Ιγνατίδης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News