Αθλητισμός

Η Λίβερπουλ κινείται για Παπαδόπουλο

Ολοένα και ανεβαίνουν οι… μετοχές των Ελλήνων ποδοσφαιριστών στο εξωτερικό καθώς μεγάλοι σύλλογοι κινούνται για την απόκτησή τους. Η αξία του Κυριάκου Παπαδόπουλου, άλλωστε, είναι αποδεδειγμένη και γι' αυτό δεν προκαλεί εντύπωση το δημοσίευμα που θέλει τη Λίβερπουλ να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του από την Σάλκε.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα fanatix.com, η οποία βασίζεται σε tweet του Νορβηγού σκάουτ και εκτελεστικού διευθυντή της Μονακό, Τορ-Κρίστιαν Κάρλσεν, η Λίβερπουλ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Κυριάκου Παπαδόπουλου από τη Σάλκε έναντι 22,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Έλληνας διεθνής δεν αγωνίστηκε αρκετά τη φετινή χρονιά λόγω ενός τραυματισμού στο γόνατο, αλλά οι άνθρωποι της Λίβερπουλ θεωρούν πως ο Παπαδόπουλος είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης του Τζέιμι Κάραγκερ, ο οποίος έχει ανακοινώσει την αποχώρησή του από τους αγωνιστικούς χώρους στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Σε άλλο δημοσίευμα, στη γερμανική εφημερίδα "Bild", κάνει λόγο πως η Σάλκε δεν πρόκειται να παραχωρήσει τον Έλληνα ποδοσφαιριστή για ένα ποσό κάτω των 22.500.000 ευρώ.

Σχόλια