default-image

Έσπασε το χέρι του ο Κασάνο

Ποδόσφαιρο
Έσπασε το χέρι του ο Κασάνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αντόνιο Κασάνο ήταν το τελευταίο… θύμα στην Ίντερ καθώς υπέστη κάταγμα στο δεξιό καρπό του στην προπόνηση της Πέμπτης

Ο παίκτης είχε επανέλθει στις προπονήσεις τον τελευταίο καιρό, αλλά η τύχη δε φαίνεται να είναι με το μέρος του καθώς τραυματίστηκε ξανά προσθέτοντας ακόμη ένα πρόβλημα στον τεχνικό της Ίντερ.

Στην προπόνηση της Πέμπτης, ο Κασάνο, κατά τη διάρκεια ενός εκπαιδευτικού «διπλού», έπεσε άτσαλα, σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε ιταλικές ιστοσελίδες και αναγκάστηκε να αποχωρήσει, νιώθοντας έντονους πόνους στο δεξί του χέρι. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, έδειξαν πως το δεύτερο μετακάρπιο του δεξιού του χεριού έχει υποστεί κάταγμα.

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της Ίντερ, στο χέρι του Μπαρέζου επιθετικού έχει τοποθετηθεί νάρθηκας και η συμμετοχή του στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, κόντρα στην Ουντινέζε την Κυριακή το βράδυ, είναι κάτι παραπάνω από αμφίβολη.

Είναι σίγουρο πως όλοι στην Ίντερ εύχονται να φύγει η σεζόν και να μην... ξανάρθει. Και περισσότερο από όλους οι γιατροί του συλλόγου, οι οποίοι δουλεύουν σε… εξαντλητικούς ρυθμούς, με τόσους τραυματισμούς που έχουν πλήξει τους "νερατζούρι".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News