default-image

Φορτσάρουν για το γήπεδο στην ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Φορτσάρουν για το γήπεδο στην ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε εποχή Μελισσανίδη έχει μπει η ΑΕΚ και πλέον τα πάντα τρέχουν στους ρυθμούς του... Για τον «τίγρη» τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και η στόχευση πολύ συγκεκριμένη.

Άμεσα πρέπει να τεθούν οι βάσεις ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την κατασκευή του νέου γηπέδου και παράλληλα θα ολοκληρωθεί η στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, για να μπορεί να λειτουργεί παραγωγικά και να θέσει βάσεις για την αναγέννηση. Ωστόσο, το έργο πνοής για την ΑΕΚ που έχει πάρει αποκλειστικά πάνω του ο Μελισσανίδης είναι το θέμα του γηπέδου και εκεί έχει στρέψει όλη την προσοχή του.

Τις τελευταίες ώρες, ειδικά από τη στιγμή που ξεπεράστηκε κάθε αμφιβολία για την τύχη που θα είχε η εταιρεία μετά τη γενική συνέλευση, ο Μελισσανίδης προχωρά ακάθεκτος για το θέμα του νέου γηπέδου. Ο πρωταρχικός στόχος, μέσω του οποίου βέβαια θα ξεκλειδώσουν τα πάντα, είναι η συμπλήρωση του επενδυτικού σχήματος. Να φανεί, δηλαδή, η δυναμική των επιχειρηματιών και των εταιρειών που θα στηρίξουν την προσπάθεια, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για τις διαδικασίες. Αλλωστε, από εδώ και πέρα θέλει να μιλά με ονόματα και αποδείξεις και αυτή είναι η επιθυμία του για το επόμενο βήμα.

Αν και είναι εξαιρετικά δύσκολο, ο Μελισσανίδης επιθυμεί να προχωρήσει σε ανακοινώσεις αναφορικά με τους συμπαίκτες που θα έχει στη διαδικασία ακόμα και στις αρχές της εβδομάδας. Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή των Πέτρου Παππά και Πόλυ Χατζηιωάννου στη διαδικασία. Κάποιες πηγές ανέφεραν πως επιθυμεί να στηρίξει οικονομικά την προσπάθεια για το νέο γήπεδο και ο Γκίκας Γκούμας, ο οποίος έχει βέβαια και έντονους συναισθηματικούς δεσμούς με το θέμα.

Ωστόσο, το τιμ για το γήπεδο θα περιλάβει και άλλους σημαντικούς οικονομικά παράγοντες. Είναι ξεκάθαρο πως ο Μελισσανίδης προσδοκά πολλά από την ονοματοδοσία, καθώς στα πρότυπα πολλών κλαμπ του εξωτερικού θα επιχειρήσει να παραχωρήσει το όνομα του νέου σταδίου έναντι σημαντικού τιμήματος. Βέβαια, υπάρχουν ακόμα πολλές εταιρείες εντός ή εκτός συνόρων που έχουν προσεγγιστεί για να συμμετέχουν στην υπόθεση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Τσιάρτας: Έγιναν εγκλήματα

Απόλυτα βέβαιος για τη τύχη της ΑΕΚ με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στο τιμόνι της εμφανίστηκε ο Βασίλης Τσιάρτας. "Ο Μελισσανίδης είναι τελειομανής και εάν αποφασίσει να ασχοληθεί, η ΑΕΚ θα γίνει αυτοκρατορία. Θα παίξει η ομάδα στη Γ' Εθνική, θα ετοιμάσει το γήπεδό της και σε δύο χρόνια θα ανεβεί χωρίς χρέη στη μεγάλη κατηγορία για να διεκδικήσει τίτλους" είπε ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ομάδας στον Arena 89,4. Επίσης, ο Τσιάρτας σχολίασε όσα συνέβησαν στο παρελθόν: "Έγιναν εγκλήματα επί δέκα χρόνια στην ΑΕΚ, η εκάστοτε διοίκηση υστερούσε σε διαχείριση και στο τέλος το πλήρωσε η ομάδα. Εάν ο Ντέμης διατηρούσε το πρόγραμμα της πρώτης περιόδου, θα ήταν όλα καλύτερα. Το μεγαλύτερο λάθος του ήταν ότι δεν συνέπλευσε με τον Μελισσανίδη, τότε που προτάθηκε η κατασκευή του γηπέδου. Αγωνιστικά, κυνηγήθηκε και από τη διαιτησία, αλλά δεν μπόρεσε και ο Τραϊανός να κάνει κάτι σε δύο ματς, με αποτέλεσμα να πέσει η ομάδα".

Νέα συνάντηση θα έχει σήμερα ο Μελισσανίδης με τους Κοτσάτο και Αλεξίου. Βασικός στόχος να ολοκληρωθούν οι λεπτομέρειες για το ψηφοδέλτιο που θα κατέλθει στις εκλογές της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ στις 9 Ιουνίου. Όλα δείχνουν πως εντός του Σαββατοκύριακου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία και θα έχουν συμπληρωθεί όλες οι θέσεις, με ένα κράμα έμπειρων παραγόντων (όπως οι Ασλανίδης, Καρόγιαννης, Φύκιρης), αλλά και νέων στελεχών με δίψα για δουλειά (όπως είναι και οι δύο συνομιλητές του).

Προσπάθεια να είναι όλοι παρόντες

Μπορεί ο Μελισσανίδης να μην επιθυμεί ακόμα να ειπωθούν ονόματα για τη στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά είναι ξεκάθαρη η επιθυμία του να συσπειρωθούν και να είναι παρόντες όλες οι προσωπικότητες της "κιτρινόμαυρης" ιστορίας. Επιθυμεί να είναι μέσα στο τιμ και ο Στέλιος Μανωλάς, ενώ δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παρουσία των Μπάγεβιτς, Δημητριάδη, Δέλλα, Ζήκου, Λυμπερόπουλου.

Επαφές με παίκτες

Καθημερινές είναι οι επαφές που υπάρχουν από τους εν δυνάμει υπεύθυνους του "κιτρινόμαυρου" ποδοσφαιρικού τμήματος με παίκτες της ομάδας, ώστε να περιμένουν την ομάδα. Και είναι σημαντικό πως μέχρι τώρα οι περισσότεροι δείχνουν άκρως θετικοί στην ιδέα της παραμονής.

Πηγή: Sentragoal.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News