default-image

Διευκρινιστική δήλωση του Πρίντεζη

Μπάσκετ
Διευκρινιστική δήλωση του Πρίντεζη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα φόραγα ποτέ αυτό το πράγμα" , ήταν η απάντηση του Γιώργου Πρίντεζη, σε ερώτηση για το ενδεχόμενο μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό  κάτι που συζητήθηκε εκτενώς μετά την προβολή της εκπομπής "Βράδυ" του Πέτρου Κωστόπουλου στον ΑΝΤ1.

Αντιλαμβανόμενος λοιπόν ότι η εν λόγω φράση θα προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, ο διεθνής φόργουορντ έσπευσε να διευκρινίσει λίγο αργότερα μέσω διαδικτύου ότι δεν ήθελε να προσβάλει "ένα τέτοιο ιστορικό σύλλογο με συμπαίκτες-φίλους", κάνοντας λόγο για ανολοκλήρωτη σκέψη.

Έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο facebook: "Προς αποφυγή παρεξηγήσεων σχετικά με τη δήλωση μου για φανέλα αντίπαλης ομάδας ως "πράγμα" θέλω να πω ότι δεν ολοκλήρωσα τη σκέψη μου με αποτέλεσμα ν’ ακουστεί διαφορετικά απ' αυτό που πιστεύω και που ήθελα να βγει. Καταλαβαίνω ότι δεν ακούστηκε ωραία και θέλω να εξηγήσω ότι σε καμία περίπτωση δεν θα υποβάθμιζα καμία ομάδα και ιδιαίτερα ένα τέτοιο ιστορικό σύλλογο με συμπαίκτες-φίλους".

Η επίμαχη απάντηση του Γ.Πρίντεζη: "Δεν πιστεύω πως θα πήγαινα ποτέ στον Παναθηναϊκό. Αυτό το πράγμα παρεξηγείται λίγο στην Ελλάδα. Στο εξωτερικό μπορεί να πήγαινα. Αλλά δεν μπορώ να με φανταστώ ότι θα φόραγα αυτό το πράγμα. Δεν μπορείς μετά από δέκα χρόνια στην ομάδα να βγάλεις τα κόκκινα και να βάλεις τα πράσινα. Δεν λέω ότι το δικό μου σκεπτικό είναι σωστό, ίσως να είναι αντιεπαγγελματικό και ίσως να μου έχει κοστίσει".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News