default-image

Στην Ολλανδία για δύο μεταγραφές ο Αναστασίου

Ποδόσφαιρο
Στην Ολλανδία για δύο μεταγραφές ο Αναστασίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Ολλανδία θα βρεθεί ο  Γιάννης Αναστασίου, προκειμένου να ολοκληρώσει τις δύο πρώτες επιλογές του για την επικείμενη αγωνιστική περίοδο.

Όπως ο ίδιος έχει παραδεχτεί, πρόκειται για έναν κεντρικό μέσο και έναν αριστερό ακραίο μεσοεπιθετικό, με την πρώτη περίπτωση να έχει ολοκληρωθεί στο σκέλος του ποδοσφαιριστή και να υπάρχει εκκρεμότητα με την ομάδα στην οποία ανήκει και με τη δεύτερη περίπτωση να υπάρχει συμφωνία με τον σύλλογο, όχι όμως και με τον ίδιο τον παίκτη. Από τον Παναθηναϊκό δεν διαρρέει το παραμικρό αναφορικά με τα χαρακτηριστικά των παικτών, τις ομάδες ή τα πρωταθλήματα στα οποία αγωνίζονται, ωστόσο όλες οι ενδείξεις συνηγορούν στο συμπέρασμα ότι αμφότεροι αγωνίζονται ή έχουν αγωνιστεί στο πρόσφατο παρελθόν στο ολλανδικό πρωτάθλημα.

Οι φήμες, όπως είναι φυσιολογικό, δίνουν και παίρνουν, αλλά τίποτα απολύτως δεν επιβεβαιώνεται από το «τριφύλλι». Για παράδειγμα, στην Ολλανδία ακούστηκε μέχρι και ότι ο Αναστασίου προσπαθεί να «ψήσει» τον αδερφό του Γουέσλεϊ Σνάιντερ, Ρόντνεϊ, που είναι 23 ετών, αγωνίζεται ως κεντρικός χαφ στην Ουτρέχτη και θεωρείται άκρως ενδιαφέρουσα περίπτωση (το συμβόλαιό του, παρεμπιπτόντως, εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι), ενώ μία ακόμη περίπτωση που συζητιέται στα στέκια των μάνατζερ από την ολλανδική αγορά είναι ο 23χρονος αριστερός εξτρέμ της Μπρέντα, Ντάνι Βέρμπεεκ.

Ο Βέρμπεεκ επιθυμεί να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του και στη χώρα του γράφεται ότι έχει στα χέρια του πρόταση από σύλλογο του εξωτερικού με σημαντικό «ειδικό βάρος». Τα πάντα, ωστόσο, είναι ρευστά και μόνο οι «πράσινοι» γνωρίζουν τι ισχύει και τι όχι, κάνοντας παράλληλα τις κινήσεις τους με άκρα μυστικότητα.

Ξεκίνησε δουλειά από τον Μαυρία!

Αν και μετράει (επισήμως) μόλις δύο μέρες στο τιμ του Παναθηναϊκού, ο Γιουσέφ Βος έπιασε ήδη... δουλειά στο «τριφύλλι» με πρώτη «αποστολή» τον Χάρη Μαυρία. Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε από χθες το μεσημέρι με ατομικό πρόγραμμα στην Παιανία με τον Ολλανδό γυμναστή (που εξειδικεύεται στην «έκρηξη» και τη φυσική κατάσταση), με στόχο να αρχίσει να ανεβάζει στροφές μετά τον τραυματισμό του στους κοιλιακούς που τον έχει κρατήσει «off» εδώ και περίπου ένα μήνα.

Το καλό για τον Μαυρία (που θα κάνει ατομικό σε πρώτη φάση έως τις 24 Μαϊου) είναι πως οι ενοχλήσεις έχουν υποχωρήσει πλέον πολύ κι όπως έλεγε στους ανθρώπους του «τριφυλλιού» «...νιώθω πολύ καλά και πιστεύω ότι έχω ξεπεράσει το πρόβλημα». Οπερ σημαίνει πως όπως όλα δείχνουν θα αποφύγει το... νυστέρι και θα είναι ετοιμοπόλεμος για το Μουντιάλ των Νέων στην Τουρκία στο τέλος Ιουνίου.

Άριστο το κλίμα με Τραβέρσο

Σε αντίθεση με την ΕΠΟ, η οποία κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να βάζει εμπόδια στον Παναθηναϊκό και να δημιουργεί "κλίμα", το "τριφύλλι" βρίσκει κατανόηση και συμπαράσταση στην UEFA, η αρμόδια επιτροπή της οποίας άλλωστε θα κρίνει επί της ουσίας το αν θα δοθεί αδειοδότηση στην ομάδα και κατ' επέκταση εάν ο φάκελος είναι επαρκής. Ο Γιάννης Αλαφούζος από χθες το πρωί βρίσκεται στην Ελβετία και το απόγευμα είχε συνάντηση με τον Αντρέα Τραβέρσο, επικεφαλής του Προγράμματος Αδειοδότησης της UEFA, σε εξαιρετικό κλίμα καθώς η ευρωπαϊκή ομοσπονδία αντιλαμβάνεται ότι γίνονται κινήσεις προς τον σωστό δρόμο και πως οι οφειλές είναι διευθετημένες, όπως ορίζεται. Ο Αλαφούζος επιστρέφει στη χώρα μας σήμερα το μεσημέρι.

Απ' αύριο ο «Ντάμπι»

Από αύριο θα είναι σε θέση να ασχοληθεί εκ νέου με πλήρη αφοσίωση στα θέματα που άπτονται του Παναθηναϊκού ο Νίκος Νταμπίζας. Ο τεχνικός σύμβουλος των "πράσινων" επιστρέφει από το σεμινάριο για το UEFA pro στη χώρα μας το βράδυ της Πέμπτης και την επομένη θα ξεκινήσει επαφές.

Πηγή: Sentragoal.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News