default-image

Εκστασιασμένοι οι παίκτες της Τσέλσι

Ποδόσφαιρο
Εκστασιασμένοι οι παίκτες της Τσέλσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κατάκτηση του Europa League  και η δεύτερη σερί ευρωπαϊκή κούπα είναι η  επιβράβευση του κόπου και του ιδρώτα των παικτών της Τσέλσι όπως ανέφερε ο Φρανκ Λάμπαρντ μετά τη νίκη (2-1) επί της Μπενφίκα στον μεγάλο τελικό.

«Είναι πραγματικά απίστευτο και το αξίζουμε! Είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν, αλλά όλο αυτό που έχουμε περάσει φαίνεται τελικά ότι άξιζε τον κόπο» ήταν το πρώτο σχόλιο του Άγγλου μέσου που ρωτήθηκε και για το θέμα του συμβολαίου του:

Ο Φερνάντο Τόρες

Στη θέα του τροπαίου που… περίμενε στην «Amsterdam Arena» και στη σκέψη πως ίσως να ήταν η τελευταία ευκαιρία για την Τσέλσι ώστε να κατακτήσει το Europa League, οι «μπλε» εμφανίστηκαν σοβαροί στο δεύτερο ημίχρονο και θριάμβευσαν με το 2-1 επί της Μπενφίκα, σύμφωνα με τον Φερνάντο Τόρες.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως η Μπενφίκα και μάλιστα, ζοριστήκαμε πολύ στο πρώτο μέρος, όταν ο αντίπαλός μας ήταν καλύτερος. Θέλαμε, όμως, πάρα πολύ το τρόπαιο και ξέραμε ότι ίσως ήταν η μοναδική μας ευκαιρία να το κατακτήσουμε. Και τα καταφέραμε» δήλωσε ο Ισπανός επιθετικός που πέτυχε το πρώτο από τα δύο γκολ των Λονδρέζων στον τελικό και έγραψε ιστορία.

Αυτό, γιατί μαζί με τον Χουάν Μάτα, αποτελούν πλέον τους δύο ποδοσφαιριστές που έχουν στην προσωπική τους τροπαιοθήκη μετάλλια νικητή από το Τσάμπιονς Λιγκ, το Γιουρόπα Λιγκ, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Euro) και το Παγκόσμιο Κύπελλο (Μουντιάλ).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News