default-image

Ξεκινά η προετοιμασία της Εθνικής γυναικών

Σπορ
Ξεκινά η προετοιμασία της Εθνικής γυναικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πρώτη της συγκέντρωση έκανε η Εθνική μας ομάδα βόλεϊ των γυναικών ενόψει της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και τους Μεσογειακούς Αγώνες.

Οι διεθνείς μαζεύτηκαν το πρωί της Τετάρτης στα γραφεία της ΕΟΠΕ, όπου τις αθλήτριες καλωσόρισαν ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Αχιλλέας Μαυρομάτης, οι αντιπρόεδροι Γιάννης Στουραϊτης και Κωστής Ψαρουδάκης, ο ταμίας Θανάσης Ρέρρας και ο υπεύθυνος Εθνικών ομάδων, Περικλής Μπακοδήμος.

Στην προετοιμασία θα συμμετάσχουν οι: Χριστοδούλου Στέλλα (Ολυμπιακός), Παπαφωτίου Αθηνά (ΑΕΚ), Κιόση Ελένη (Τράχωνες), Νομικού Μαρία (Villa Cortese), Κωνσταντινίδου Αλίκη (Ανατόλια), Λαμπρούση Τζίνα (Ηρακλής Κηφισιάς), Μερτέκη Ευαγγελία (Μακεδόνες), Βεργίδου Όλγα (Μακεδόνες), Λαμπρινίδου Μαρία (Quimper Volley), Γιώτα Κατερίνα (Ηρακλής Κηφισιάς), Ιβάνοβα Ιζαμπέλα (Ηρακλής Κηφισιάς), Νούσια Αποστολία (Παναθηναϊκός), Χαντάβα Εύα (Karsiyaka), Γενιτσαρίδη Μαρία (Ένωση Βύρωνα), Αρτακιανού Μαριαλένα (Ηρακλής), Κελεσίδου Ειρήνη (Ηρακλής).

Η Κοσμά έδωσε το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση, αλλά δεν θα ακολουθήσει την αποστολή, αφού εξετάστηκε και από τους γιατρούς της Εθνικής και διαπιστώθηκε πως αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News