default-image

Με το δεξί μπήκε ο ΠΑΣ στα πλέι οφ

Ποδόσφαιρο
Με το δεξί μπήκε ο ΠΑΣ στα πλέι οφ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με… τρίποντο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος επικράτησε με 2-1 του Αστέρα Τρίπολης και τον προσπέρασε στο βαθμολογικό πίνακα.

Οι γηπεδούχοι, παρά την αγωνιστική απραξία των 24 ημερών, μπόρεσαν να βγάλουν στο γήπεδο όση ενέργεια χρειαζόταν για να εκμεταλλευτούν τόσο την σωματική όσο και την πνευματική κόπωση των Αρκάδων από τον επεισοδιακό τελικό κυπέλλου το περασμένο Σάββατο.

Ο Ντε Βινσέντι ήταν σε εξαιρετική ημέρα και πατώντας γκάζι στο ξεκίνημα της επανάληψης οδήγησε τον ΠΑΣ στο ''τρίποντο''. Ο Τσουκαλάς άνοιξε το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό, ο Σανκαρέ απάντησε γρήγορα με ένα εκπληκτικό τέρμα (14'), αλλά ο Ιλιτς είχε κρύο αίμα στο τετ-α-τετ μετά από τη φοβερή κάθετη πάσα του Ντε Βινσέντι (67').

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του ΠΑΣ κόντρα στον Αστέρα μετά από 4 σερί ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Στα της βαθμολογίας των πλέι-οφ, η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου πήρε τους 3 πρώτους βαθμούς και προσπέρασε τον Αστέρα που μπήκε στο μίνι πρωτάθλημα με 2.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Λίλα, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης, Ντε Βινσέντι, (Ντάσιος 85'), Γεωργίου (Βίλα 71'), Ιλιτς, Τζημόπουλους (Οικονόμου 80').

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Κοντοές, Ουσέρο (Μπακασέτας 72'), Αλβάρεζ, Ντε Μπλάσις, Ναβάρο (Ουρτάδο 46'), Ράγιος, Καλαντζής (Λέντσε 46').

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News