Αθλητισμός

Και ο Γαλανίδης του ΝΟΧ στην Εθνική

O Κώστας Γαλανίδης του ΝΟ Χανίων βρίσκεται ανάμεσα στους 13 πολίστες που κάλεσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ομάδας των ανδρών Σακης Κεχαγιάς για προετοιμασία. Δεν κλήθηκαν, ωστόσο, αθλητές του Ολυμπιακού και της Βουλιαγμένης λόγω των υποχρεώσεών τους στην Α1 υδατοσφαίρισης.

Η Εθνική μας ομάδα πόλο θα πάρει μέρος στους Μεσογειακούς αγώνες αρχικά και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στη συνέχεια κι έτσι η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 20 Μαΐου

Με την ολοκλήρωση των τελικών των play offs της Α1 πόλο των ανδρών (26 Μαΐου), θα κληθούν και οι πολίστες από τους δύο φιναλίστ, τον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη, ώστε να συνεχιστεί σε πλήρη σύνθεση η προετοιμασία.

Πάντως για την ερχόμενη Δευτέρα στο Ζάππειο κλήθηκαν οι: Μανώλης Σολανάκης, Θανάσης Χρυσοσπάθης (ΠΑΟΚ), Παναγιώτης Παπαδόγκωνας, Δήμος Δερμιτζάκης, Νικήτας Παρασκευόπουλος (Παναθηναϊκός), Ανδρέας Μιράλης (ΝΟ Χίου), Κώστας Γαλανίδης (ΝΟ Χανίων), Στέφανος Γαλανόπουλος (ΝΑΟ Κέρκυρας), Κώστας Γεννηδουνιάς (U.S.C), Δημήτρης Λάππας (L.B.C), Γούβης Κώστας (Ντούισμπουργκ), Μιχάλης Καζάζης, Σπύρος Φωτόπουλος (ΓΣ Ηλιούπολης).

Οι προπονήσεις, υπό τις οδηγίες του Σάκη Κεχαγιά και του συνεργάτη του Κώστα Βαμβακάρη, θα είναι διπλές.

Σχόλια