default-image

Τραγωδία για τον πρώην ποδοσφαιριστή

Αθλητισμός
Τραγωδία για τον πρώην ποδοσφαιριστή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγική κατάληξη είχε η προσπάθεια ενός πρώην ποδοσφαιριστή, ο οποίος ήθελε να διασχίσει περπατώντας μια απόσταση 16000 km, από τις ΗΠΑ στη Βραζιλία, για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ήταν πρώην ντετέκτιβ και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής. Πριν λίγο καιρό απολύθηκε από τη δουλειά του και ήθελε να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του. Η απόφασή του να διασχίσει μια απόσταση 16000 km, κλωτσώντας μια μπάλα ποδοσφαίρου, ξεκινώντας από το Σιάτλ των ΗΠΑ και φτάνοντας μέχρι το Σαν Πάολο της Βραζιλίας, συγκεντρώνοντας, παράλληλα, χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς, κατέληξε σε τραγωδία. Ο Ρίτσαρντ Σουάνσον, πριν προλάβει να διανύσει τα πρώτα 430 km, παρασύρθηκε από φορτηγάκι και κατέληξε κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο.

Το τραγικό δυστύχημα έγινε κοντά στο Όρεγκον και έβαλε τέλος στην προσπάθεια του 42χρονου Σουάνσον να «συνδέσει» 11 χώρες συγκεντρώνοντας χρήματα για την αγορά αθλητικού υλικού που προοριζόταν για παιδιά στις αναπτυσσόμενες χώρες.

Τα 430 km που διένυσε ο Σουάνσον ήταν αρκετά για να τον κάνουν ιδιαίτερα αγαπητό σε όσους τον συνάντησαν, του μίλησαν και αστειεύτηκαν μαζί του. Ο ίδιος κρατούσε διαρκώς ενήμερους για την πορεία του πολλούς θαυμαστές του, μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης, τις οποίες ενημέρωνε καθημερινά με ιστορίες και περιστατικά που του συνέβαιναν στις δύο εβδομάδες που κράτησε η προσπάθειά του. Μια προσπάθεια που, δυστυχώς, διακόπηκε απότομα και πρόωρα.

ΠΗΓΗ: sportfm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News