default-image

Κατηγορείται για βιασμό ο Ρεμί

Ποδόσφαιρο
Κατηγορείται για βιασμό ο Ρεμί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε μεγάλους μπελάδες μπήκε ο Λοΐκ Ρεμί, ο οποίος συνελήφθη από τις αρχές της Βρετανίας κατηγορούμενος για βιασμό μίας 34χρονης γυναίκας.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο «ITV» ο 26χρονος Γάλλος επιθετικός της ΚΠΡ δέχθηκε την επίσκεψη της 34χρονης στο δωμάτιό του, νομίζοντας πως θα είναι μόνος του, όμως, εκεί ήταν τόσο ο ξάδερφός του όσο και ένας φίλος του ποδοσφαιριστή. Η γυναίκα ισχυρίζεται πως της πρόσφεραν ένα ποτό και έχασε τις αισθήσεις και όταν ξύπνησε ήταν γυμνή με τους τρεις άνδρες παρόντες!

Η 34χρονη έκανε καταγγελία για βιασμό στην αστυνομία με τις αρχές να συλλαμβάνουν τον Ρεμί και τους δυο άνδρες. «Οι αστυνομικοί ερευνούν μια κατηγορία βιασμού, που έγινε στην περιοχή του δυτικού Λονδίνου στις 6 Μαΐου. Η κατηγορία έφτασε σε εμάς στις 8 του μήνα, αφού η γυναίκα έκανε την κατηγορία σε γειτονικό τμήμα μια ημέρα νωρίτερα. Το θύμα ισχυρίζεται πως βιάστηκε από τρεις άνδρες. Το πρωί της 15ης Μαΐου, οι τρεις τους συνελήφθησαν και θα παραμείνουν στο κρατητήριο σε αστυνομικό τμήμα του δυτικού Λονδίνου μέχρι νεοτέρας», ανέφερε εκπρόσωπων των βρετανικών αρχών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News