Αθλητισμός

Και επίσημα στην Μπριζ ο Φουρλάνος

Χθες πέρασε επιτυχώς τις ιατρικές εξετάσεις και από σήμερα είναι και επίσημα παίκτης της Μπριζ. Ο λόγος για τον Σπύρο Φουρλάνο, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στο Βέλγιο.

Το συμβόλαιο του νεαρού πρώην άσου του Παναθηναϊκού θα είναι τριετούς διάρκειας, με τους "πράσινους" να δικαιούνται τροφεία από 100.000 ευρώ, τα οποία μπορεί να φτάσουν και τις 340.000 ευρώ, ανάλογα με τις συμμετοχές του. Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 20%.

"Η πρώτη μεταγραφή της Μπριζ είναι ο Έλληνας μέσος Σπύρος Φουρλάνος, που υπέγραψε για 3 χρόνια. Ο Φουρλάνος είναι ένας 19χρονος μέσος που έρχεται από την ελληνική ομάδα Παναθηναϊκός. Είναι ένα νέο ταλέντο, διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες και μέλος της ομάδας U-19 που πήγε στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος", αναφέρουν οι Βέλγοι.

Μιλώντας για τον Φουρλάνο ο τεχνικός διευθυντής της Μπριζ, Αρναρ Γκρέταρσον, τόνισε: "Ο Σπύρος είναι ένα νέο ταλέντο με μεγάλη προοπτική και πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει πολύ. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή αρχή".

Σχόλια