Αθλητισμός

Με 4 εκατομμύρια… ελεύθερος ο Πελεγκρίνι

Η Μάλαγα δεν έχει πρόθεση να κρατήσει τον Μανουέλ Πελεγκρίνι και σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «malagahoy.es», το οποίο επιβεβαιώθηκε άμεσα και από την ομάδα, είναι ελεύθερος να πάει όπου ο ίδιος θέλει.

Φυσικά η ομάδα που θα ενδιαφερθεί γι’ αυτόν θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ στον ισπανικό σύλλογο.

Και αυτό γιατί αυτή είναι η ρήτρα που προβλέπεται στο συμβόλαιο του 60χρονου τεχνικού με την ομάδα της Ανδαλουσίας, το οποίο σημειωτέον λήγει το καλοκαίρι του 2015.

Οι... ψαγμένοι, πάντως, θεωρούν τη συγκεκριμένη εξέλιξη ως προάγγελο της μετακίνησης του Πελεγκρίνι στη Μάντσεστερ Σίτι, αφού οι «πολίτες» τον έχουν επιλέξει ως τον διάδοχο του Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο.

Η Σίτι, μάλιστα, αναμένεται να καταβάλει άμεσα τα τέσσερα εκατομμύρια στην Μάλαγα, ώστε να έχει στη διάθεσή της τον Ιταλό τεχνικό από την 1η Ιουλίου.

Πληροφορίες, άλλωστε, αναφέρουν ότι ο Πελεγκρίνι έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την ομάδα του Μάντσεστερ που ήδη έχει πληρώσει οκτώ εκατομμύρια στον Μαντσίνι ως αποζημίωση για την απόλυσή του.

Σχόλια