default-image

Επίκειται συνάντηση Μαρινάκη- Μίτσελ

Ποδόσφαιρο
Επίκειται συνάντηση Μαρινάκη- Μίτσελ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο σχεδιασμός της ομάδας  του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν θα καθοριστεί στην επικείμενη συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Μίτσελ .

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού έχει προαναγγείλει αρκετές αλλαγές και θα συναντηθεί με τον Ισπανό τεχνικό προκειμένου να ακούσει τις δικές του απόψεις και να πάρει τις εισηγήσεις του τόσο για τους παίκτες που θέλει να παραμείνουν στο ρόστερ όσο και για τις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεδομένα θα πάρουν παίκτες σε κάποιες θέσεις που ο Μίτσελ έχει εντοπίσει πως «πονάνε», ενώ θα πρέπει να ξεκαθαρίσει ποιοι θα παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας. Ο Ολυμπιακός, ο Μίτσελ ουσιαστικά, θα πρέπει να αποφασίσει για την τύχη δανεικών αλλά και παικτών τα συμβόλαια των οποίων τελειώνουν, ενώ παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν και προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού για βασικά στελέχη των νταμπλούχων.

Όλα αυτά τα ζητήματα θα συζητηθούν και θα ξεκαθαρίσουν στο τελικό ραντεβού που θα γίνει ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Μίτσελ, στο οποίο θα καθοριστεί το πλάνο του Ολυμπιακού για τη νέα περίοδο…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News