Αθλητισμός

Έγινε η επίσημη παρουσίαση Αναστασίου

Η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητικού τιμ και του football manager του Παναθηναϊκού πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην Παιανία από την «πράσινη» ΠΑΕ.

Οι Γιάννης Αλαφούζος και Βασίλης Κωνσταντίνου παρουσίασαν τον Γιάννη Αναστασίου, τους συνεργάτες του Γιάννη Βονόρτα, Γιούσεφ Φος και Στιβ Ρούτερ, αλλά και τον football manager Δημήτρη Σαραβάκο. Ο Νίκος Νταμπίζας ήταν απών - διαβάστηκε μια γραπτή του δήλωση - αλλά ξεκαθαρίστηκε ότι θα είναι ο τεχνικός σύμβουλος, «ουσιαστικά ο τεχνικός διευθυντής», όπως επεσήμανε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Κρατήθηκαν χαμηλοί τόνοι, με τον Γιάννη Αναστασίου να ξεκαθαρίζει ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει μικρό ρόστερ 23 παικτών, εκ των οποίων οι 3 θα είναι τερματοφύλακες, ότι θα γίνουν αρκετές αποχωρήσεις και ότι τις επόμενες μέρες θα μπορούν οι «πράσινοι» να ανακοινώσουν 2-3 μεταγραφές. Μίλησε για «Παναθηναϊκή φιλοσοφία», όχι ευρωπαϊκή και για ομάδα που θα παίζει 4-3-3, επιθετικό ποδόσφαιρο, που θα το χαίρονται οι παίκτες και ο κόσμος.

Πάντως, στη συνέχεια στα πηγαϊδάκια με τους δημοσιογράφους, ο Γιάννης Αναστασίου αποκάλυψε πως οι πράσινοι εχουν ήδη κλείσει δύο παίκτες ενόψει της νέας σεζόν και βρίσκονται σε αναμονή της απάντησης του Σωκράτη Φυτανίδη.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Αλαφούζος ανέδειξε το ήθος του νέου επιτελείου, παραδέχθηκε τα πολλά λάθη της διοίκησης στη σεζόν που τελείωσε και τόνισε ότι θα γίνει δημοψήφισμα στον κόσμο και τα μέλη της Συμμαχίας για το αν ο Παναθηναϊκός θα παίζει για πάντα στη Λεωφόρο ή θα προσπαθήσει να προχωρήσει το θέμα του Βοτανικού.

Παράλληλα, δήλωσε ότι ήδη έχουν μαζευτεί από επιχειρηματίες - φίλους του Παναθηναϊκού 3 εκατ. ευρώ τα οποία θα μπουν άμεσα στην ομάδα, ενώ επεσήμανε ότι «στόχος και φέτος είναι η κατάκτηση του τίτλου, αλλά είμαστε ρεαλιστές και ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι αυτό με την κατάσταση που επικρατεί». Τέλος, είπε ότι τις επόμενες μέρες θα κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά στην οποία θα υποστηρίζει ότι οι κακές διαιτησίες δεν είναι τυχαίες, αλλά «συνιστούν κάτι βαθύτερο και πιο σκοτεινό», όπως επεσήμανε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Πηγή: sentragoal.gr

Σχόλια