Αθλητισμός

Αναμονή για την οριστική απάντηση Δερμιτζάκη

Ο Παύλος Δερμιτζάκης είναι πιο κοντά από ποτέ να γίνει ο επόμενος προπονητής του ΟΦΗ, όμως η συμφωνία δεν είναι ακόμη οριστική. Το ραντεβού του 44χρονου τεχνικού με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Μάνθο Πουλινάκη έγινε επί αθηναϊκού εδάφους και εκεί συζητήθηκαν σε βάθος, όλα τα δεδομένα, για την προοπτική συνεργασίας των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ταύτιση απόψεων στην πλειοψηφία των θεμάτων που «έπεσαν» στο τραπέζι. Συζητήθηκαν οι στόχοι της νέας σεζόν, η φιλοσοφία με την οποία θα πορευτεί η ομάδα του Ηρακλείου, όπως και βασικοί τομείς, που αφορούν το μπάτζετ, το μεταγραφικό σχεδιασμό και φυσικά το οικονομικό.

Παράλληλα, έγινε κουβέντα και για σημαντικές λεπτομέρειες, όπως το υπόλοιπό τεχνικό τιμ, με τον Καβαλιώτη τεχνικό να επιθυμεί όπως όλα δείχνουν την παρουσία των άμεσων συνεργατών του.

Το τετ-α-τετ έγινε σε πολύ καλό κλίμα και η σημερινή μέρα είναι η καθοριστική, αφού φαίνεται πως ο Παύλος Δερμιτζάκης θα δώσει την οριστική του απάντηση στον ΟΦΗ. Έτσι, το θέμα αναμένεται να «κλείσει» θετικά ή αρνητικά, με τη «ζυγαριά» πάντως να γέρνει προς την πρώτη περίπτωση, τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα.

Σχόλια