default-image

"Κάηκε" το αεροδρόμιο για τον Ολυμπιακό

Μπάσκετ
"Κάηκε" το αεροδρόμιο για τον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα τείχη γκρεμίστηκαν για να υποδεχτούν τους πρωταθλητές Ευρώπης, καθώς χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος για να αποθεώσουν την ερυθρόλευκη αποστολή, στην επιστροφή της από το Λονδίνο.

Η αποστολή του Ολυμπιακού είχε μαζί της και το βαρύτιμο τρόπαιο της Ευρωλίγκας, το οποίο βρίσκεται στα δικά της χέρια για δεύτερη συνεχόμενη φορά και τρίτη στην ιστορία. Λίγο μετά τις 19:00 το πούλμαν βγήκε από την πίστα και άναψαν δεκάδες βεγγαλικά, διαμορφώντας ένα εντυπωσιακό σκηνικό, όπως αρμόζει σε μια υποδοχή πρωταθλητών. Τα συνθήματα και τα χειροκροτήματα για την κατάκτηση του τίτλου ήταν η ελάχιστη επιβράβευση για τους αθλητές του Ολυμπιακού.

Αφού το πούλμαν διένυσε μετά δυσκολίας λίγα μέτρα, έκαναν την εμφάνισή τους πάνω στην οροφή ο Παπανικολάου με τον Άντιτς και ξεκίνησε νέος γύρος αποθέωσης, ενώ ακολούθησαν και άλλοι συμπαίκτες του όπως και ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Γιώργος Αγγελόπουλος, σηκώνοντάς το τρόπαιο και τους οπαδούς να απαντούν με το σύνθημα «είναι τρελός ο πρόεδρος».  Ο επίλογος γράφτηκε με τον κορυφαίο μπασκετμπολίστα στην Ευρώπη, τον Βασίλη Σπανούλη, για τον οποίο ακολούθησαν εκδηλώσεις λατρείας από τους οπαδούς του Ολυμπιακού!

Λίγο αργότερα, το πούλμαν κατάφερε να ξεφύγει από τον ερυθρόλευκο κλοιό και ξεκίνησε την πορεία του προς το σπίτι της ομάδας, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπου ακολούθησε νέος γύρος πανηγυρισμών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News