default-image

Βιντάλ: "Χαρούμενος στη Γιουβέντους"

Ποδόσφαιρο
Βιντάλ: "Χαρούμενος στη Γιουβέντους"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ψηφίστηκε καλύτερος παίκτης της Γιουβέντους για φέτος, δεν έχει καμία πρόθεση να την αφήσει, ενώ πιστεύει πως στα επόμενα χρόνια μπορεί να κυριαρχεί στην Ευρώπη.

Ο λόγος για τον Αρτούρο Βιντάλ, ο οποίος δείχνει να απολαμβάνει το ποδόσφαιρο στο Τορίνο και να εκτιμά πολύ την ομάδα του όπως αποτυπώνεται και από τα λεγόμενά του στη συνέντευξη που παραχώρησε στην "Tuttosport".

"Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στην Μπάγερν κι εμάς, αλλά αυτό οφείλεται στο γεγονός πως ακολουθούν ένα συγκεκριμένο πλάνο εδώ και χρόνια και έχουν φτάσει σε τρεις τελικούς Champions League τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Η Γιουβέντους μπορεί ν' ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο. Βασικά νομίζω πως είμαστε πιο δυνατοί απ' ό,τι ήταν η Μπάγερν πριν μερικά χρόνια. Θα γίνουμε σαν κι αυτούς".

Ακόμη για τον ίδιο σχολίασε: "Δε σκέφτομαι να πάω κάπου αλλού. Φυσικά ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο ποδόσφαιρο, αλλά είμαι χαρούμενος εδώ. Έχω εξαιρετική σχέση με τον Αντόνιο Κόντε. Οι οπαδοί, επίσης, αναγνωρίζουν την προσφορά μου. Καταλαβαίνουν πως όταν φοράω τη φανέλα της Γιουβέντους παίζω με όλη μου την καρδιά".

Τέλος, έκανε και ένα σχόλιο για τη μεταγραφή του Φεράντο Γιορέντε: 'Έχω δει τον Γιορέντε να παίζει και πρόκειται για έναν εξαιρετικό επιθετικό. Είναι πολύ δυνατός και φοβερός με τη μπάλα στα πόδια. Δεν υπάρχει τέτοιος επιθετικός στην Ιταλία. Θα έλεγα πως μοιάζει λίγο στον Ιμπραχίμοβιτς. Είναι δυνατός, αλλά ξέρει να παίζει με την μπάλα στα πόδια".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News