default-image

"Μικτή Ζώνη" με ΟΦΗ, Εργοτέλη και Ηρόδοτο

Αθλητισμός
"Μικτή Ζώνη" με ΟΦΗ, Εργοτέλη και Ηρόδοτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο τελικός με «επιπρόσθετες» πτυχές, ο ΟΦΗ του Πετράκη και του Παύλου, ο μεγάλος αγώνας του Εργοτέλη για την επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία μετά τον άλλο Γιάχο που ακούει στο όνομα Χατζής, ο Ηρόδοτος του Αντώνη Σεκέρη, τα μπαράζ που άρχισαν και οι μάχες για μια ακόμη θέση στη Β' εθνική από την Κρήτη είναι μερικά από τα θέματα που θα απασχολήσουν απόψε (22:00) τη «Μικτή Ζώνη» της «ΚΡΗΤΗ TV».

Η επικαιρότητα των ημερών απαιτεί βαθύτερο διάλογο για πολλά που έγιναν και αυτά που πρέπει να γίνουν. Καλεσμένοι είναι παράγοντες που κρατάνε στα χέρια τους τις τύχες του κρητικού ποδοσφαίρου, για να δώσουν απαντήσεις στα καίρια ερωτήματα.

 Στον ΟΦΗ τα βήματα απαιτούν μεγαλύτερη συγκέντρωση στην επόμενη μέρα, στον Εργοτέλη η συσπείρωση είναι επιβεβλημένη από τη δράση του παρασκηνίου, ενώ θα ακούσουμε πολλά ενδιαφέροντα από τον πρόεδρο του Ηροδότου Αντώνη Σεκέρη από την πρώτη του εφ' όλης της ύλης συζήτηση για την ομάδα του, το γήπεδο και τις πρωτοβουλίες που έχει ήδη αναλάβει κόντρα σε σχεδιασμούς που θα επιβαρύνουν πολύ τα κρητικά σωματεία στη Γ' εθνική!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News