default-image

Δικαιωμένοι οι Αγγελόπουλοι

Μπάσκετ
Δικαιωμένοι οι Αγγελόπουλοι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, άλλαξαν το μοντέλο του Ολυμπιακού και δικαιώθηκαν με τις δύο συνεχόμενες κατακτήσεις στην Ευρωλίγκα.

Το δήλωσαν και οι ίδιοι στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της Ρεάλ. «Αφιερώνω το Κύπελλο στον πατέρα μας που μας έχει δώσει το παράδειγμα. Όλοι δικαιωνόμαστε για τις δύο σερί Ευρωλίγκες. Αυτό που κάναμε και όταν χάναμε, όταν μας έκαναν πόλεμο, ήταν να συνεχίσουμε να παλεύουμε και αυτό το έχουμε μάθει από τον πατέρα μας», τόνισε εμφανώς συγκινημένος ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος για να προσθέσει ο Γιώργος:

«Συγχαρητήρια σε παίκτες και προπονητή. Ζούμε μοναδικές στιγμές, είναι μοναδική επιτυχία για τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα. Ήταν η πιο ανταγωνιστική Ευρωλίγκα όλων των εποχών και με τον τρόπο που ήρθε, δεν έχει προηγούμενη η κούπα αυτή».

Για τις αλλαγές στο μοντέλο του Ολυμπιακού, τόνισε: «Το μοντέλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ άλλαξε και σήμερα επιβεβαιώθηκε αυτό. Είναι ένα άλλο μοντέλο που ο Ολυμπιακός διαπρέπει».

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος στην συνέχεια σχολίασε: «Ταβάνι δεν υπάρχει. Μέχρι αύριο σκεφτόμαστε, μετά δεν μπορούμε να πάμε ακόμα. Μακάρι να συνεχίσουμε να βλέπουμε τέτοιου είδους ομάδες όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός και ματς να κρίνονται μέσα στα γήπεδα».

Για το αν νιώθει δικαιωμένος για την επιλογή του Μπαρτζώκα, είπε: «Απόλυτα δικαιωμένοι για τον Μπαρτζώκα. Η στήριξη στους προπονητές είναι δεδομένη αλλά είναι διαφορετικό να στηρίζεις ονόματα και διαφορετικό νέα παιδιά. Όταν επιλέχθηκε ο Μπαρτζώκας ακούστηκαν τόσα πολλά… για το αν μπορεί και είδαμε τι έγινε. Επίσης, υπάρχουν παίκτες που πήραν εκατομμύρια ευρώ στον Ολυμπιακό, αρκετοί από αυτούς φάγανε 20 πόντους προχθές. Και κάποιοι άλλοι ήρθαν για να πάρουν κούπες. Οι μεν θα κλείσουν την καριέρα τους και θα μετράνε εκατομμύρια και οι δικοί μας κούπες»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News