default-image

Ο πρώτος έλληνας προπονητής…

Μπάσκετ
Ο πρώτος έλληνας προπονητής…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την δική του ιστορία στο Λονδίνο έγραψε ο  «πρωτομάστορας» του Ολυμπιακού.

Γιατί δεν είναι μόνο το repeat των Πειραιωτών. Είναι και το γεγονός πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας έγινε ο πρώτος Έλληνας κόουτς που φτάνει στην πηγή και πίνει νερό.

Που φτάνει σε Final-4 και σηκώνει το βαρύτιμο τρόπαιο.Έκανε, δηλαδή, ότι δεν έκαναν σε περισσότερες φορές στο παρελθόν οι Γιάννης Ιωαννίδης και Παναγιώτης Γιαννάκης.

 Ο Ολυμπιακός λοιπόν  είναι στην κορυφή και ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του μετά το τέλος του αγώνα.«Πρέπει να περάσουν μέρες για να το συνειδητοποιήσουμε», είπε μετά τη νίκη επί της Ρεάλ ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» που πρόσθεσε:

«Παίξαμε με την ΤΣΣΚΑ σε χαμηλό σκορ, κερδίσαμε. Παίξαμε με την Ρεάλ σε παιχνίδι υψηλού σκορ και ενώ ήμασταν 17 πόντους πίσω, κερδίσαμε και μάλιστα βάλαμε 100 πόντους. Είναι πολύ σημαντικό αυτό».

Για την αλλαγή εικόνας του Ολυμπιακού, μετά την πρώτη περίοδο, σχολίασε: «Ξεκινήσαμε νωχελικοί. Φάγαμε έξι τρίποντα ανοιχτά, μετά είπαμε να βγάλουμε ένα χέρι στα σουτ, κάναμε πιο επιθετική την άμυνά μας και πήραμε δύο σημαντικά τρίποντα από τον Περπέρογλου και η ψυχολογία της ομάδας ήρθε στα ίσια της».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News