Αθλητισμός

Σέντρα στα μπαράζ πρωταθλητών

Οι τέσσερις πρωταθλητές των Ενώσεων της Κρήτης, ο Ζαρός από το Ηράκλειο, η Ιωνία 2000 από τα Χανιά, ο ΑΟΑΝ από το Λασίθι και ο Ψηλορείτης από το Ρέθυμνο, ρίχνονται σήμερα στη μάχη των μπαράζ ανόδου.

Από αυτό το μίνι πρωτάθλημα των έξι αγωνιστικών θα προκύψει μία ομάδα, η οποία θα πανηγυρίσει την άνοδό της στη Γ' Εθνική. Οι αγώνες έχουν κοινή ώρα έναρξης στις 5 το απόγευμα. Στο Ζαρό, οι πρωταθλητές Ηρακλείου θα φιλοξενήσουν τον ΑΟΑΝ, ενώ στα Χανιά και συγκεκριμένα στο Εθνικό Στάδιο της πόλης η Ιωνία 2000 θα αντιμετωπίσει τον Ψηλορείτη. Όσον αφορά το Ζαρό, όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Αντώνη Καλογεράκη. Στην τελευταία προπόνηση συμμετείχε και ο Γιώργος Πατελής, έχοντας ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και αναμένεται να ξεκινήσει στη βασική 11άδα. Όσον αφορά τους διαιτητές της πρεμιέρας, το μπαράζ, ο Ντοκάκης από τα Χανιά θα διευθύνει την αναμέτρηση Ζαρός-ΑΟΑΝ, ενώ ο Βισκαδούρος από το Ηράκλειο το ματς Ιωνία 2000-Ψηλορείτης. Πιο αναλυτικά:

Σήμερα (17:00)


*Ζαρός-ΑΟΑΝ (γήπ. Ζαρού): Ντοκάκης, Μαραγκουδάκης, Σγουράκης (Χανίων), παρ. διαιτησίας Δελήμπασης (Ρεθύμνου).


*Ιωνία 2000-Ψηλορείτης (Εθν. Στάδιο Χανίων): Βισκαδούρος Μ., Δασκαλάκης Ι., Παπαδάκης Μ. (Ηρακλείου), παρ. διαιτησίας Δρανδάκης (Λασιθίου).

Σχόλια