default-image

"Μουδιασμένη" η απονομή του Κυπέλλου

Ποδόσφαιρο
"Μουδιασμένη" η απονομή του Κυπέλλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την ολοκλήρωση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, στήθηκε το σκηνικό στην εξέδρα των επισήμων για να γίνει η απονομή στους τροπαιούχους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Η αρχή έγινε με τον Νταβίντ Φουστέρ, που πήρε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη του τελικού από τα χέρια του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Σαρρή. Οντως, ο Ισπανός ήταν αυτός που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των «ερυθρόλευκων», καθώς ισοφάρισε, ενώ ήταν αυτός που πήρε την κεφαλιά στο γκολ του Τζιμπούρ που έδωσε προβάδισμα νίκης στους νταμπλούχους Ελλάδας.

Εν συνεχεία ήταν η σειρά των αρνητικών πρωταγωνιστών να περάσουν από την εξέδρα των διαιτητών για τα καθιερωμένα αναμνηστικά και τις χειραψίες. Ο λόγος για τον Θανάση Γιάχο και τους βοηθούς του, που είχαν μια πολύ κακή βραδιά κι αποδοκιμάστηκαν.

Ακολούθως στην εξέδρα ανέβηκε η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, που χειροκροτήθηκε θερμά με τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς να αναγνωρίζουν την αξία των παικτών του Τσιώλη και να τους χειροκροτούν παρατεταμένα τους Αρκάδες, την ώρα που οι περισσότεροι από τους εκδρομείς από την Αρκαδία είχαν αποχωρήσει από το γήπεδο.

Τέλος, ήρθε η σειρά των Κυπελλούχων. Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 26ο Κύπελλο της ιστορίας του με τους «ερυθρόλευκους» να πανηγυρίζουν έξαλλα το τρόπαιο και να κλείνουν άλλη μια χρονιά κατακτώντας όλους τους εγχώριους τίτλους. Τα ερυθρόλευκα χαρτάκια και τα δεκάδες βεγγαλικά δημιούργησαν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, με τους Πειραιώτες να σηκώνουν ο ένας μετά τον άλλο το τρόπαιο.

Οι παίκτες του Μίτσελ κατέβηκαν από την εξέδρα και πήγαν στο κέντρο του γηπέδου για την καθιερωμένη φωτογράφιση με το τρόπαιο, ενώ στη συνέχεια πήγαν και στις εξέδρες κάνοντας έναν μίνι γύρο του θριάμβου γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο που είχε μείνει στο γήπεδο για να χειροκροτήσει τους Πειραιώτες. Το αρνητικό της υπόθεσης ήταν ότι δεν είχαν μείνει πολλοί οπαδοί στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, ωστόσο, αυτό δεν πτόησε τους παίκτες να πανηγυρίσουν με όσους είχαν απομείνει...

Πηγή: sentragoal.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News