default-image

Ναδάλ εναντίον Βαβρίνκα για το τρόπαιο

Σπορ
Ναδάλ εναντίον Βαβρίνκα για το τρόπαιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι φίλοι του τένις θα στρέψουν σήμερα τα βλέμματά τους στη Μαδρίτη, εκεί όπου Ραφαέλ Ναδάλ και Στανίσλας Βαβρίνκα θα "μονομαχήσουν"  για  το τρόπαιο στην ισπανική πρωτεύουσα.

Ο Ισπανός είχε εύκολο έργο καθώς επικράτησε με το "καθαρό" 2-0 σετ (6-0, 6-4) του Πάμπλο Αντουχάρ (είχε φτάσει στα ημιτελικά, αν και μπήκε με Wild Card στο τουρνουά) κι έδειξε πως είναι κάτι παραπάνω από το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο.

Από την άλλη, ο Ελβετός είχε σαφώς πιο δύσκολη αποστολή κόντρα στον Τόμας Μπέρντιχ. Απέδειξε όμως ξανά πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση τον τελευταίο καιρό και ειδικά σε χωμάτινες επιφάνειες, επικρατώντας 2-1 (6-3, 4-6, 6-4). Πήρε το πρώτο σετ εύκολα κόντρα στον Τσέχο αντίπαλό του, στο δεύτερο δεν κατάφερε να μείνει "ζωντανός" στην διεκδίκησή του, ενώ στο τρίτο αν και βρέθηκε με μπρέικ πίσω στο σκορ, κατάφερε να το γυρίσει τούμπα.

Οι δύο φιναλίστ έχουν βρεθεί αντίπαλοι συνολικά οκτώ φορές. Σε όλες νικητής έχει αναδειχθεί ο Ράφα, με τελευταίο τους ραντεβού να είναι το 2012 στο Μόντε Κάρλο, κάτι που επιβεβαιώνει τον τίτλο του φαβορί στον Ισπανό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News