Αθλητισμός

Στην Κέρκυρα και το 2014 ο Κρητικός

Ως τον Ιούνιο του 2014 θα παραμείνει στην Κέρκυρα ο Νίκος Κρητικός, οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Φαίακες.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους της ομάδας και έτσι δεν είχε πρόβλημα να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που του πρόσφεραν οι Φαίακες.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την επέκταση της ήδη υπάρχουσας συνεργασίας της (ως τις 30/6/2014) με τον ποδοσφαιριστή της ομάδος μας, ΝΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ, για δύο επιπλέον χρόνια.

Πρόκειται για μια εξέλιξη, που γεμίζει την οικογένεια του ΑΟ Κέρκυρα με αίσθημα ικανοποίησης και υπερηφάνειας. Και παράλληλα, την τίμια επιβράβευση της εξαιρετικής σεζόν που πραγματοποίησε ένα παιδί του τόπου μας, στο υψηλότερο επίπεδο (Super League), κερδίζοντας άξια την επιλογή του στην εθνική ομάδα Νέων και, πιθανόν, τη συμμετοχή του στο προσεχές Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U19.

H ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα νιώθει δικαιωμένη για τη συνειδητή επιλογή της να εμπιστευτεί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τον Κερκυραίο ποδοσφαιριστή. Παρέχοντάς του εμπράκτως τη δυνατότητα να αποδείξει σε όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα το ταλέντο και την αξία του. Απέναντι σ' αυτή τη λογική, η ομάδα μας αποδεικνύεται σταθερά συνεπής. Δημιουργώντας ρεαλιστικά τις συνθήκες και για τους επόμενους Κερκυραίους επαγγελματίες".

Σχόλια