default-image

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στον τελικό

Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στον τελικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΠΑΟΚ θα είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στο τελικό του final 4 των Κ17, το οποίο φιλοξενείται στην Ξάνθη.

Ο Δικέφαλος επικράτησε με 2-1 του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημιτελικό και θα παλέψει τη Δευτέρα με τον Ολυμπιακό για την κούπα.

Το πολύ γρήγορο γκολ του Κουλούρη στα 30 δευτερόλεπτα του αγώνα, άλλαξε αμέσως τις ισορροπίες στον αγώνα, βάζοντας τον ΠΑΟΚ σε θέση οδηγού.

Ο "Δικέφαλος" παρά το προβάδισμα του στο σκορ, συνέχισε να ελέγχει το παιχνίδι και να πιέζει για ένα δεύτερο που θα του έδινε σημαντικό προβάδισμα.

Ο Παναθηναϊκός μετά το αρχικό σοκ που δέχθηκε, προσπάθησε να αντιδράσει κυρίως με μακρινά σουτ, αφού οι οργανωμένες του προσπάθειες δεν έβρισκαν στόχο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησε να ισοφαρίσει το σκορ.

Η συμπαγής άμυνα του ΠΑΟΚ, όμως, δεν τους επέτρεπε να φτάσουν με αξιώσεις μέσα στην περιοχή, παρότι είχαν την κατοχή της μπάλας. Στο 74' κόντρα στη ροή του ματς ο ΠΑΟΚ έκανε το 2-0 με τον Κώστα και έδειξε να κρατάει τη νίκη στα χέρια του, όμως, λίγα λεπτά αργότερα ο Στάικος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 77' έκανε το 2-1 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Στα τελευταία λεπτά ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να πετύχει την ισοφάριση, ο ΠΑΟΚ έβρισκε χώρους στην κόντρα, αλλά το 2-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος με τον ΠΑΟΚ να παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό της Δευτέρας.

Κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου υπήρξαν συμπλοκές μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟΚ και των ανδρών των ΜΑΤ, όμως, οι ψυχραιμότεροι απεσώβησαν τα χειρότερα.

ΠΑΟΚ: Σοϊλεμεζόγλου, Κασαπίδης (76' Κατσουμπάς), Παντεκίδης, Τσελεπίδης, Βασαΐτης, Πατράλης, Πόζογλου, Τουμανίδης (78΄ Χατζηδήμπας), Κουλούρης (90' Πούφλης), Δημητριάδης (68΄ Κώστας), Δεληγιαννίδης (53΄ Τσολακίδης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσάρης, Στρατήγης (27΄ Μπαλατσούρας), Σερβιλάκης, Τζανουλίνος, Αρναούτογλου (68΄ Ρούμπος), Στάικος, Τουρούκης, Αγγελόπουλος (78΄ Χρυσικός), Μέραϊ (68΄ Παπανικολάου), Νιούμαν, Ζαφειράκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News