Αθλητισμός

Σάντος: "Έχω δώσει το λόγο μου στην Εθνική"

Τέλος στα σενάρια που τον θέλουν βασικό υποψήφιο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ έβαλε ο Φερνάντο Σάντος με δηλώσεις που έκανε κατά τη διάρκεια του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως έχει δώσει τον λόγο του στην Εθνική και ότι μόνο αυτή τον νοιάζει.

Συγκεκριμένα είπε: "Εγώ τις τελευταίες ημέρες ήμουν στην Πορτογαλία και δεν είχα αντιληφθεί καλά τον ντόρο και τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί. Όταν επέστρεψα κατάλαβα τον αντίκτυπο της φημολογίας.

Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι. Εγώ έχω έναν λόγο και όσοι με ξέρουν - και πολλοί θα έπρεπε να με ξέρουν τόσα χρόνια - γνωρίζουν ότι έχω αποδείξει ότι έχω μόνο ένα λόγο και αυτός ανήκει στην εθνική. Το μόνο που με νοιάζει είναι το καλό της εθνικής και η επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει με την εθνική ομάδα.

Είναι καιρός να σταματήσει κάθε είδους φημολογία. Είναι κάτι που δεν κάνει καλό σε κανένα, ούτε στο ποδόσφαιρο ούτε στην εθνική. Η εθνική έχει ένα δύσκολο ματς μπροστά της, με τη Λιθουανία και όλο αυτό τον καιρό κανείς δε σκέφτεται ότι πρωτάθλημα τελείωσε στις 21 Απριλίου, ότι πολλοί παίκτες έχουν σταματήσει εδώ και καιρό, οι παίκτες του Ολυμπιακού θα σταματήσουν σήμερα να παίζουν.

Υπάρχει μια περίοδος 3-4 εβδομάδων που πολλοί παίκτες δεν έχουν τίποτα να κάνουν και μετά θα έπρεπε να μαζευτούν και να παίξουν ένα σημαντικό παιχνίδι για την εθνική. Είναι ένα πρόβλημα οργανωτικό  ένα πρόβλημα με το καλεντάρι του πρωταθλήματος και όλα αυτά δεν διευκολύνουν το έργο του προπονητή και της εθνικής".

Σχόλια