default-image

Νίκες για Ολυμπιακό Β. και Καλλονή

Ποδόσφαιρο
Νίκες για Ολυμπιακό Β. και Καλλονή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δυνατά στο κόλπο της ανόδου παρέμειναν ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καλλονή, παίρνοντας σημαντικές νίκες στα σημερινά παιχνίδια, για την 38η αγωνιστικής της Football League.

Ο Ολυμπιακός Βόλου πέρασε ήρεμα το απόγευμά του κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών του οποίου επικράτησε 2-0, ενώ με το ίδιο σκορ νίκησε και η Καλλονή την Καλλιθέα, με τους δύο νικητές να ανεβαίνουν με ισοβαθμία στη τρίτη θέση (μαζί με τον Παναιτωλικό).

Στο 29' ο Κατσιαρός πέτυχε το πρώτο τέρμα των «ερυθρόλευκων», ενώ στο 55' ο Κωστούλας με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του κι έδιωξε ουσιαστικά το όποιο άγχος υπήρχε για το τρίποντο, με τον Βαζάκα να ξεκινά με το δεξί την επιστροφή του στον πάγκο της ομάδας.

Στο έτερο παιχνίδι της ημέρας, τα πράγματα δεν ήταν τόσο εύκολα για την Καλλονή. Κι αυτό γιατί οι νησιώτες άνοιξαν το σκορ με τον Κάντζι στο 74' κι ενώ η Καλλιθέα αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 59' λόγω αποβολής του Ρουσάκη. Βέβαια, ο αθηναϊκός σύλλογος λίγο έλειψε να κάνει την ζημιά, όμως ο Σταύρου σημάδεψε το δοκάρι των γηπεδούχων στο 82', για να έρθει ο Ντιμπαλά στο… νήμα να γράψει το τελικό 2-0.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News