default-image

Ο Βιλανόβα... αποθέωσε τη Ρεάλ!

Ποδόσφαιρο
Ο Βιλανόβα... αποθέωσε τη Ρεάλ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποθέωσε την Ρεάλ Μαδρίτης ο Τίτο Βιλανόβα στην συνέντευξη Τύπου για τον εκτός έδρας αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» δήλωσε ότι στον πρώτο γύρο του ισπανικού πρωταθλήματος ήταν σαν η Μπαρτσελόνα να είχε πάρει σχεδόν το πρωτάθλημα ενώ εκθείασε την πορεία των «Μαδριλένων» στον δεύτερο γύρο και χαρακτήρισε την συγκεκριμένη ομάδα της Ρεάλ ως την καλύτερη όλων των εποχών για την «Βασίλισσα».

«Στον πρώτο γύρο τα πήγαμε τόσο καλά που ήταν σαν να είχαμε πάρει τον τίτλο σχεδόν. Η Ρεάλ έκανε ένα πολύ καλό δεύτερο γύρο και αν ήμασταν χαλαροί θα μπορούσαμε να είχε το είχαμε χάσει. Ανταγωνιζόμαστε απέναντι στην καλύτερη Ρεάλ της ιστορία, αυτή που είχε πέρσι 100 βαθμούς», δήλωσε ο Βιλανόβα.

Για τον αγώνα με την Ατλέτικο που με νίκη η Μπαρτσελόνα κατακτά μαθηματικά το πρωτάθλημα αλλά και για το αν οι «μπλαουγκράνα» καταφέρουν να «πιάσουν» τους περσινούς 100 βαθμούς της Ρεάλ ο Βιλανόβα είπε: «Θέλουμε ένα γκολ για να πάρουμε το πρωτάθλημα, οι 100 βαθμοί δεν είναι τίτλος. Περιμένω μια πολύ ανταγωνιστική Ατλέτικο, με κίνητρο για να κερδίσει. Το Καλντερόν δεν ήταν ποτέ ένα εύκολο γήπεδο και η Ατλέτικο έχει δεχτεί μόνο 10 γκολ στην έδρας της»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News