default-image

Παπακώστας: "Μαζί με τον ΠΑΟΚ στην Γ’ Εθνική"

Ποδόσφαιρο
Παπακώστας: "Μαζί με τον ΠΑΟΚ στην Γ’ Εθνική"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκλεισε και τυπικά η ανανέωση της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Απόστολο Παπακώστα και μαζί θα πορευτούν στην Γ’ Εθνική, με στόχο «ν’ απολαύσουν το νέο αυτό ταξίδι και να κάνουν υπερήφανο τον Κρουσώνα», όπως τόνισε ο ίδιος σε δηλώσεις του.

Ο κ. Παπακώστας έδωσε τα χέρια σήμερα με το νέο πρόεδρο της ομάδας κ. Δημήτρη Πιτσικάκη και στην συζήτηση που είχαν, διαφάνηκε το κοινό όραμά τους για τον ΠΑΟΚ, με στόχο να ξεκινήσει από τώρα η ομάδα να χτίζεται και να μπει ένα πλάνο και για τα επόμενα χρόνια. Στις δηλώσεις του ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε:

«Από το τέλος του πρωταθλήματος υπήρχε η διάθεση και από τις δυο πλευρές να συνεχιστεί η συνεργασία μας. Είναι μεγάλη η ευχαρίστηση που ένοιωσα όταν μου είπαν ότι παμψηφία το Δ.Σ. της ομάδας αποφάσισε την παραμονή μου, είναι μια αναγνώριση της δουλειάς μου που αυτομάτως μεγαλώνει της ευθύνες μου. Στόχος μου είναι να δουλέψω σκληρά και να ανταμείψω της προσδοκίες τους. Θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό ρόστερ που θα προσπαθήσει μέσα από καλό ποδόσφαιρο να μείνει στην κατηγορία. Το ευχάριστο είναι ότι η ομάδα ενισχύθηκε διοικητικά και ειδικά με τον νέο πρόεδρο που φαίνεται να έχει πολλή όρεξη και σοβαρά πλάνα. Νομίζω ότι θα πάμε να απολαύσουμε το νέο αυτό ταξίδι στην Γ’ Εθνική και να κάνουμε περήφανο το χωριό του Κρουσώνα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News